Emma Hulleberg

Kylie cosmetics

  • 19.04.2016, 16:19


Processed with VSCO with hb2 preset

Hei og hopp, hvordan er det med dere i dag? Selv tror jeg at jeg begynner å bli småsyk med hodepine og feber, men etter noen runder Paracet føler jeg meg hvertfall litt bedre slik at jeg kan dra på jobb. Da jeg kom hjem fra skolen tidligere i dag ble jeg så glad når jeg så pakken fra Kylie Cosmetics i postkassen. Endelig! Denne har jeg ventet på og jeg gleder meg veldig til å teste glossen Literally som var den jeg bestilte. Kanskje noen av dere allerede har prøvd den eller et annet kit fra henne selv? Isåfall legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns om produktet (gjerne gjør det uansett, de er jo svært beryktede).

#kyliejenner #kyliecosmetics #kardashians

Oh snap! #3

  • 18.04.2016, 13:33


Happy Monday, har dere hatt en fin helg? I dag tenkte jeg skulle sette sammen mine siste stories fra Snapchat og vise dere som ikke allerede følger meg. Det er kanskje ikke så sykt spennende å lese om/se på, haha, men vet at for noen faller disse innleggene i smak. Ikke har jeg rukket eller hatt muligheten til å knipse noen bilder til dere heller, vi hadde fest i helgen og jeg holder enda på med å rydde! Det får bare være.

S N A P C H A T @emmahulle

· · · · · ·

Nå må jeg hive meg rundt og fortsette med det jeg holder på med. Skole, lekser, rydding, vasking, eksamen... Vi skrives senere skjønninger♥ Håper dere alle en fin uke, måtte den bringe det dere ønsker.

Havrepannekaker

  • 15.04.2016, 12:42


God fredag ♥ Håper dere har hatt en fin uke hittil og er klare for helg, det er ihvertfall jeg. I dag tenkte jeg å dele et frokosttips til helgen, nemlig havrepannekaker. De falt ekstremt godt i smak her hjemme og i tillegg er de sunnere enn vanlige pannekaker og de er uten sukker, yums :-) 



Ingredienser:

1 egg + 1 eggehvite, 60 gram havremel, 2 ss mager kesam, en klype salt, 1 ts bakepulver, kanel og litt vann til ønsket konsistens.

Fremgangsmåte:

Start med å måle opp havremelet og deretter hell det over i en blender. Deretter tilsetter du mager kesam, kanel, bakepulver, ett helt egg og eggehviten fra det andre. Kjør alt i blenderen til en jevn røre. Om du føler det er nødvendig tilsetter du litt vann til konsistensen på røren er slik du ønsker. PS: dersom du ikke har havremel kan du kjøre havregryn i en blender til det er pulverisert.

10 ting å gjøre på en søndag

  • 12.04.2016, 11:59


Det er fortsatt en stund til helgen ringes inn og til søndag dukker opp, men jeg vil allikevel dele noen tips med dere om hva dere kan fylle denne dagen med. Det er faktisk en god del man kan gjøre dersom en tenker seg om et par ganger. Under bildet kommer jeg med 10 tips til ulike ting du kan gjøre, kanskje du blir litt inspirert og får noen ideer til hva du kan gjøre den kommende søndagen.


 

10 things to do on a Sunday

· · · ·

1. Gi garderoben din en detox.

2. Planlegg den kommende uken- alt fra måltider, skolearbeid, venninne-/kjærestetid til trening og søvn.

3. Ha et seriemaraton, gjerne sammen med noen du er glad i og setter pris på. Sett dere godt til rette i sofaen/sengen, hva enn du foretrekker, kryp under dyna og sett på favorittfilmen eller serien.

4. Ta søndagsvasken. Det er kanskje kjedelig der og da, men du vil garantert være glad for at du gjennomførte det og sette pris på en ren og pen leilighet når du er ferdig.

5. Gå deg en tur eller ta en treningsøkt, enten hjemme eller på treningssenteret. Du vil ikke angre, alle har godt av litt luft ;-)

8. Unn deg selv litt me-time og ha et hjemmespa. Du kan enten gjøre det alene eller kanskje du vil invitere noen venninner til å gjøre det sammen med deg?

9. Finn fram en god bok, kok opp kaffen/teen og sett deg ned for å lese. Vi kan ha godt av å gjøre noe annet enn å bare titte inn i skjermene dagen lang.

10. Mitt siste tips er å nyte dagen og bare slappe av. Ta et pust i bakken, tenk over hva som gjør deg glad og hva du setter pris på.

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits