Emma Hulleberg

Klatring på grensen

  • 13.07.2016, 17:08


God ettermiddag :-) Håper dere har hatt en fin onsdag så langt, det har ihvertfall jeg hatt. Jeg har nesten akkurat kommet meg hjem etter å tilbragt halve dagen på Klatring på grensen med den flotte og tøffe mammaen min. Vi fikk utfordret den fysiske formen vår og jeg fikk også testet hvor intens høydeskrekken min faktisk var og jeg kjente den noen ganger for å si det slik, haha.

Klatring på grensen er en av Skandinavias største klatreparker. Den ligger kun få minutter unna Svinesund, og har et bredt utvalgt av løyper både for store og små. Det finnes over ti løyper og noen av de er Grønn og grønn +, Blå og blå +, Lilla og lilla +, rød og til slutt sort. Dersom du har høydeskrekk slik som meg burde du absolutt dra hit om du har mulighet til det, man får virkelig utfordret seg selv. Takket være mamma har jeg fått testet mine grenser og når jeg ser tilbake på hva jeg har gjort nå er jeg så utrolig stolt. Kanskje skrekken for høyder til og med har blitt litt mildere? Vi får se når jeg skal tilbake for det skal jeg. Dette ga meg tidenes mestringsfølelse altså!

Vi kom oss gjennom begge de grønne og blå løypene, men i Blå+ sa det stopp for meg, men heldigvis klarte jeg å fullføre med litt støtte. I det ene hinderet (det verste i følge meg selv) måtte vi balansere over på en vaier mens vi kun kunne støtte oss på noen ringer og en annen vaier som hang og slang over oss. Man er jo selvfølgelig sikret og det går vakter rundt å passer på, men når du er minimum seks meter over bakken hengende mellom to trær føler man seg ikke høy i hatten haha. Det må ha vært litt av et syn når jeg stod midt ute på lina og var helt frosset fast... Mamma derimot, fløy lett som en plett gjennom alt sammen, det så hvertfall slik ut. Tøff dame, det må jeg si. 

Alt i alt var dette utrolig gøy og ikke minst utfordrende.. Hit MÅ dere dra altså! Og dersom du har høydeskrekk slik som er er du garantert ikke alene om det, vi møtte på hvertfall to andre med samme "problem". Man får en god innføring i hvordan utstyret funker av flinke instruktører, og før man blir kastet ut i jungelen med ulike hindre får man øve i en øvelsesløype. Nå skal jeg lese litt på Forbrukeradferd før Roy kommer hjem fra trening, jeg skal ta opp en eksamen rett før skolestart og da er det bare å øve... Ha en fin kveld♥ 

Har du noen gang klatret i en slik park før? Har du høydeskrekk? 

Mine sommerplaner

  • 11.07.2016, 15:47


Sommeren er allerede godt i gang og vi er snart halvveis i juli-måned, tiden går så fort! Jeg har jo allerede vært en uke i syden, men enda en står for tur med kjæresten. Vi skal også en tur i dyreparken og på Kaptein Sabeltann show. Selvsagt er det mye mer som skjer, men mye av det blir tatt som det kommer- akkurat slik det burde ♥ Så, nå har jeg tenkt til å dele mine kommende planer for sommeren med dere. 


RHODOS
17. - 24. juli

Allerede til søndag reiser jeg og Roy på tur til Rhodos. Vi skal bo på et trestjerners hotell sentralt i byen nærme den vestre stranden, restauranter og shopping. Fra hotellet, det heter Majestic for de som skulle lure, er det også kort vei til koselige gamlebyen og havnen. SOM jeg gleder meg til å nye late dager på stranden, drinker, god gresk mat, sol og sand mellom tærne.  

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

DYREPARKEN I KRISTIANSAND
28. - 30. juliTorsdagen etter vi kommer hjem fra Rhodos går turen rett til Skottevik Feriesenter hvor vi skal bo i to dager. Grunnen til at vi valgte å bo her er rett og slett at vi kan ha med Aladdin og at familie skal være der samtidig. Når vi først er på sørlandet går jo selvfølgelig turen til dyreparken :-) Kvelden vi ankommer skal vi også på Kaptein Sabeltann show. Det blir gøy!

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

FINDINGS FESTIVAL 
19. - 20. augustBilde fra Google

Rett før skolestart står Findings på Bislett Stadion for tur og herregud (!!!) det kommer til å bli SÅ GØY. Alle artistene er dødsbra og jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg gleder meg til dette. Vi har ikke bestemt enda om vi skal bo på hotell eller hos ei venninne (spørs på plassen hehe) men slikt går alltid i orden. 

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

I løpet av sommeren skal vi også arrangere en sommerfest hos oss, men dato er enda ikke fastsatt og alt som hører med må planlegges litt nærmere. Vi leier jo leilighet i et hus så litt av hvert må avklares med de også. Når høsten ankommer står siste året på Høyskolen Kristiania for tur og bacheloren nærmer seg med stormskritt. Men før det helvete slår løs står to konserter for tur, nemlig Justin Bieber og Selena Gomez. Fy søren for et år dere! Gleder meg til å oppleve dette, ta masse bilder, henge med venner og når det hele er over så kan jeg tenke tilbake på alle de fine minnene ♥

Hva er deres planer for sommeren? 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits