Emma Hulleberg

Searching for some hair inspo

  • 31.08.2015, 18:22


Hei igjen dere! Har alle hatt en fin dag så langt? På fredag skal jeg til frisøren for å fikse litt på frisyren. Jeg ønsker å gjøre noe nytt, men ikke for drastisk. Samtidig ønsker jeg å gå så naturlig som mulig, slik at jeg slipper dette styret med ettervekst osv.. Kort, langt, mørkere, lysere? Et evig spørsmål. Jeg har ihvertfall noen dager på å søke inspirasjon og danne en beslutning. Her kan dere se noe som inspirerer meg og hvordan jeg kanskje kunne likt å hatt håret. Har dere noen tips, er det bare å komme med de også..I dag har vi faktisk byttet ut kranen på kjøkkenet. Vi skal sette inn en oppvaskmaskin litt senere, men vi ville også fornye kranen som sikkert var 40 år gammel.. Så i dag skjedde det. Kjæresten jobber i en butikkjede hvor de selger deler, kraner o.l. til rørleggere (sikkert noen andre og hehe), så han kjøpte med en hjem. En kompis av Roy er rørlegger så vi fikk han til å komme å hjelpe oss allerede i ettermiddag. Det var jo bare toppers at han kunne gjøre det allerede i dag ettersom vi forventet å måtte vente en stund. Er så fornøyd med den, blank og pen står den å "lyser" på kjøkkenet ;-) He he, en effektiv dag altså.. 

Ønsker dere en fin kveld videre. Klem

#hverdag #inspirasjon #hår

Monday's are fine

  • 31.08.2015, 11:39


Hallo mandag :-) Ny uke, nye muligheter. I nuet har jeg akkurat spist frokost og skal straks lese litt pensum. I dag har vi ingen forelesninger på skolen så da er det bare å lese hjemme isteden. I morgen får vi tildelt vår første hjemmeeksamen for dette semesteret, og gleder meg til å se hva vi skal begi oss ut på denne gang.. I kveld står trening (endelig er jeg frisk igjen) og en god middag på planen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal lage, men får søke litt rundt etter inspirasjon ;-) Nå må jeg nesten dykke ned i bøkene mine, så skrives vi senere. Ville bare titte innom å si hei på morgenkvisten. Ønsker alle en fin dag videre, og husk at i dag kan dere sette lista for resten av uken. Start mandagen med en treningsøkt, les litt, gå deg en tur eller gjør noe som motiverer deg. SMIL

Har du noen planer for dagen? 

#utdanning #studier 

Hvilke blogger leser jeg?

  • 27.08.2015, 15:44


Heihei :-) God torsdag. Nå er nok en uke snart over, tiden flyr bare unna.. Jeg må bare beklage at det ikke har kommet noen innlegg fra meg de siste dagene, men jeg ligger rett ut hjemme med feber, forkjølelse og intens kvalme. Nå har jeg tatt meg en lang dusj, fått i meg litt næring og endelig surra meg til å skrive et nytt innlegg til dere. I dag tenkte jeg at jeg skal dele hvilke blogger jeg leser fast. Det er ganske mange, men jeg kommer til å velge ut mine topp 3 som er de jeg klikker meg først inn på i løpet av dagen. Det som trekker oppmerksomheten min mot en blogg er innlegg med kvalitet, og det gjelder både tekst og bilder. Jeg liker gjerne å lese en god blanding av hverdag, humor, mote, mat og trening. Så de jeg leser fast er 

1. Marthe Borge

Marthe virker som en skikkelig sprudlende jente som ikke gjør ting halvveis. Her er det en god blanding av alt jeg har nevnt over. Hun skriver inspirerende, tar fine bilder, kommer med tips om både DIY, mat og mote for å nevne noen. Dette er den første bloggen jeg klikker meg innom og gjerne allerede i det jeg våkner og låser opp iPhonen. 


// Bilder lånt av Marthe Borge

2. StyleConnection

Det samme gjelder her. Om jeg skal beskrive denne bloggen med et ord så er det FARGER. Hello crazy! Kristin lyser opp en hver dag med sin sprudlende tilværelse og humor som virkelig skinner igjennom innleggene og bildene hun tar. Denne bloggen er bare et must å klikke innom. Jeg kan gjerne lese de samme innleggene om og om igjen, hehe...

3. Eirin Kristiansen

Wow, sier jeg bare. Lyse bilder, ikke altfor lange innlegg, klare budskap og inspirerende innlegg. Denne bloggen er bare fantastisk, også er jo bare jenta helt skjønn <3 Om du ikke allerede har vært inne å kikket på bloggen hennes syns jeg du skal gjøre det med en gang! 


// Bilder lånt fra Eirin Kristiansen

Filling my Sunday with

  • 23.08.2015, 13:39


... some inspirational pictures

Søndag igjen dere.. Dagene flyr bare unna for tiden, og nå er nok en uke snart over. Det ble visst ikke noe innlegg fra meg i går, men dere overlever vell ;-) Vi fikk besøk av et vennepar i går som ble med på et vorspiel her før turen gikk videre til byen. Det var veldig skuffende, men kom ikke som noen overraskelse. Månedene nå før jeg fyller 20 år kunne ikke gått saktere, men får smøre meg med tålmodighet imens. Nå skal vi spise frokost (eller egentlig lunsj, men sånn blir det etter en natt ute på byen), så skrives vi i morgen. Endelig er blogglysten tilbake.

Thank God it's Friday!

  • 21.08.2015, 22:35


Heihei, håper alle har hatt en super fredag. Endelig er det helg og første skoleuke er over. Vi har kun hatt to skoledager, men jeg merker det på kroppen at vi er tilbake til rutiner igjen. Men uansett. I dag startet dagen med et legebesøk for så en tur til tante for å besøke både henne og babyen. Her fløy timene forbi, med kos og litt lunsj før jeg og kjæresten min ble med et annet vennepar for å fiske. Det hele endte vell med 5 eller 6 makrell, men vi slapp ut den ene igjen.. Nå klokken halv elleve sitter vi endelig plantet i sofaen, nydusjet og med taco (fisken ga bort til foreldrene hans, hehe) :-) Som vanlig ender vell jeg opp med å sovne på sofaen og han spiller FIFA til langt på natt. Gruer meg litt til FIFA 16 kommer ut i høstferien, men da har han lovt å lære meg så vi får nå se da... Her har dere et par bilder fiskingen i dag. Vi hadde strålende sol og 24 varmegrader, men likevel klarte jeg å prestere å begynne å fryse... Jaja, er du en frysepinne så er du virkelig en, det får man ikke gjort noe med, annet enn å kle på seg ;-) God kveld og natt fra meg og så skrives vi i morgen. #fredag #sensommer #fiske

8 kjappe fakta om meg

  • 19.08.2015, 21:58


Hei, har dere hatt en fin dag? Det har ihvertfall jeg :-) Har møtt en gammel klassevenninne (les bloggen hennes her) over lunch og shopping så det var jo hyggelig. Vi har ikke møttes på evigheter, så det var jammen meg på tide. Men kommer tilbake til dette senere. Jeg har jo skrevet liknende innlegg som dette tidligere, men istedenfor å komme med de samme kjedelige faktaene om og om igjen, tenkte jeg å dele noe nytt som ikke alle allerede vet. Tror vi bare kjører på med en gang jeg, så vil du bli litt bedre kjent med meg så les gjerne videre.

1. Jeg er en kontrollfreak uten like. Åjadda, vet jeg ikke hvor tingene mine er, hvor jeg har menneskene i livet mitt, hvordan jeg ligger an på skolen eller når alarmen min står på neste dag klikker det helt for meg og jeg mister alle sanser. Må.bare.vite.det. 

Image and video hosting by TinyPic

2. Mine guilty pleasures er se på søppeltv som for eksempel Say Yes to The Dress eller Keeping up with the Kardashians. Jeg bare elsker det, ha ha! Håper ikke det bare er meg... Jo også det å sette på gamle sanger fra Spicegirls og Britney Spears. Ingen ting slår det, ingen ting

3. Jeg kan ta 20 selfies og bli fornøyd med 1. Enten syns den ene fregnen min for godt, eller så ser det ut som jeg har dobbelthake, eller så er det dårlig lys. Hvem vet... Jeg henger meg opp i absolutt alt, det er helt vanvittig. Blir jeg fortsatt ikke fornøyd etter x antall bilder, ender jeg opp med å gjøre meg enda styggere, slik at det hvertfall er med vilje. 

4. Kjærlig. Det beste som finnes er å krype inn i armkroken til kjæresten når mørket stiger inn og vi slapper av i sofaen med tven på og bare snakke om alt og ingen ting. Andre ganger er det også helt greit å ikke si noe som helst. Jeg elsker når man ikke hele tiden behøver å måtte si noe uten at stemningen skal være klein. 

5. En annen uvane jeg har er å slumre altfor lenge om morgenen. Uansett hvor tidlig jeg skal stå opp, for å faktisk ha god tid, ender jeg opp med det stikk motsatte. Stresser rundt som en gal for å finne alt jeg har og skal ha med meg, men til tross for dette rekker jeg alltid det jeg skal. Det er jo fint da, er det ikke?

6. Jeg er veldig sta. Jeg hater å innrømme at jeg har tatt feil, eller har jeg først gått inn for noe så gir jeg meg ikke før det er fullført. 

7. Bruker pengene mine på altfor mye unødvendig. Jeg har faktisk et eksempel fra i dag. Jeg kjøpte meg en rosa kalkulator som jeg sikkert aldri kommer til å bruke, fordi jeg syns det er altfor flaut til å bruke den på grunn av fargen. Det er ikke vanlig rosa, det er knæsj rosa. Så det var de 49 kronene. I tillegg har jeg jo en kalkulator her hjemme, men vil alltid ha noe nytt.. Typisk meg. Viser dere forresten innkjøpene i morgen. 

8. Når jeg var yngre var jeg en hestejente til de grader. Jeg gikk på rideskole fra jeg var syv år helt til jeg begynte på videregående. Jeg dro gjerne i stallen rett etter skolen og ble der helt til etter siste ridetime for å stelle med hestene og fòre dem. Savner det litt faktisk, er et eller annet med de dyra som har gjort meg helt forelsket. 

Mimretid

  • 18.08.2015, 20:25


Heihei :-) For kun et par uker tilbake i tid var jeg og Roy i Korfu på kjærestetur. Det var helt fantastisk og veldig, veldig varmt. Det var opp mot 40 grader hver dag, stekendes sol, krystallblått hav, hyggelige mennesker, et flott hotell (Apollo Palace) og mye god mat. Ingen ting å klage på rett og slett. Jeg lengter noe fryktelig tilbake, selvom det er fint vær her om dagen også... Det er liksom noe helt annet når man er i et annet land- på ferie. Jeg vet hvertfall med meg selv at jeg slapper av på en helt annen måte når jeg er bortreist. Her har dere et lite bildedryssHar du vært på ferie i år? 

#kjærestetur #ferie 

Hva er med på å gjøre min hverdag bra?

  • 17.08.2015, 22:34


God kveld, håper alle har hatt en fin mandag :-) I dag var første skoledag for de aller fleste og sommerferien er over for i år. Jeg selv begynte i dag på andre året ved Markedshøyskolen i Oslo. Om noen skulle ønske å vite hva jeg studerer, er det markedsføring & salgsledelse. Dette er en bachelorutdanning, som vil si at jeg må gå på skolen i 3 år til sammen. I skrivende stund har jeg planlagt uken min og slapper av på grunn av at jeg har hatt en intens hodepine i hele dag. Nå tenkte jeg at jeg skal dele de tingene jeg setter mest pris på med dere, så les gjerne videre. 

1. Kjæresten min. Hallo i luken. Jeg er ganske sikker på at han er det beste som har skjedd meg, og jeg elsker han mer enn ord kan beskrive. Han er min beste venn, samboer, og kjæreste. Han lytter til alt det lure og noen ganger teite jeg sier, kommer med gode råd/ tips, er med meg på shopping (he he), støtter meg, reiser med meg og er med meg igjennom både gode og vonde opplevelser. Jeg har rett og slett ikke ord. Han er fantastisk og jeg føler meg som den heldigste jenten på jord <3 My love 

2. Venner og familie. Hadde aldri klart meg uten de heller. De har alltid ryggen min, og er alltid her for meg. Setter så uendelig mye pris på hver og en. I det siste har jeg funnet ut litt mer hvem som er de ekte vennene som er verdt å ta vare på og klart å skille ut de som bare overfører negativ energi. 

3. Utdanning. Jeg føler meg privilegert som har fått muligheten til å vokse opp i Norge, med et så fantastisk godt tilbud med skolegang og med en stabli, økonomisk trygget. Den dag i dag er jeg i gang med mitt 15. år med skolegang og jeg føler meg heldig. Dessverre er det ikke alle som har mulighet til dette, men en dag så håper jeg alle har denne muligheten! 

4. Reise. Jeg er også så heldig som i en alder av 19 år å ha fått oppleve så mye av verden som jeg har fått gjort. Jeg har enda mange steder som jeg vil besøke og oppleve, men jeg har fått med meg en god del allerede. Jeg har fått reist med både familie, venner og kjæresten min. Evig takknemlig. 

5. En god film eller serie. Altså jeg måtte bare ta med dette punktet. Den følelsen når du finner en film/ en serie som bare er helt WOW. Når man blir helt hektet og må tvinge seg selv til å ta øynene av skjermen når man bare vil fortsette. Håper ikke det bare er jeg som kan ha det slik? Hehe... 

Nå er det snart leggetid, men ville gi dere en oppdatering ettersom det begynner å bli en stund siden sist. Nå har jeg endelig litt motivasjon igjen, og endelig så skjer det litt i hverdagen også, som er verdt å skrive om. God natt, ønsker alle en fin dag i morgen <3 

#skolestart #reiseliv #kjærlighet

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits