Emma Hulleberg

Outfit

  • 18.09.2014, 17:04


Jakke - h&m
Genser - primark
Bukse - bik bok
Solbriller - quay
Veske - nelly
Sko - nike

 


Emma

#outfit #nike #mote

5 ting dere kanskje ikke visste om meg

  • 18.09.2014, 15:59
♦ Jeg er livredd for edderkopper, møll/fluer og andre insekter. Dette er litt flaut, men en natt når lå jeg på rommet mitt, fløy en møll rett foran ansiktet mitt og jeg begynte å hylgrine. Hehe, ja du leste riktig. Hylgråt

♦ Før hatet jeg å lage mat og jeg var ikke noe særlig flink heller. Nå liker/mestrer jeg det bare bedre og bedre (godt er det, siden jeg snart flytter for meg selv til Oslo)

♦ Takler ikke lyden av ark som blir krøllet/brettet. Jeg får syke frysninger på armene og nedover ryggen. Det gjør meg rett og slett uvel

♦ Elsker dyr over alt på jord. De er så vakre og gode at jeg bare vil klemme alle jeg ser. Har en dverg schnauzer nå, og han er den beste i verden. Tidligere har jeg hatt hamster, katt, fugler og fisker. En gang reddet jeg og noen venninner en baby måke som hadde brukket vingen. 

♦ Går enten med svarte bukser eller skjørt/kjole. Nekter å gå med olabukser- jeg klarer det bare ikke! Sært jeg vet, gudene kan skjønne hvorfor. . 

Emma

(Hentet inspirasjon til innlegg fra Sophie Elise)

Følg meg

  • 10.09.2014, 18:53


Ettersom jeg er en klepper på å bruke sosiale medier så tenkte jeg å reklamere de til dere slik at dere kan følge meg der også (om dere vil, hehe). Oppdaterer f.eks. instagram og twitter mye oftere. Sooo here you go!

Twitter: emma_hulleberg
Instagram: emmahulleberg
Weheartit: emmahulleberg

Bruker også snapchat (emmahulle) og facebook (emma hulleberg), men der kommer jeg ikke til å godta lesere o.l. Dere kan gjerne legge meg til, men kommer ikke til å godta desverre.. Si gjerne hva dere heter på instagram o.l. så tar jeg en titt, kanskje jeg følger deg

Emma

#sosialemedier #instagram #twitter 

Oppskrift: sunne bananpannekaker

  • 09.09.2014, 18:04


God tirsdagskveld alle sammen! 
Tenkte jeg bare skulle legge ut oppskriften på bananpannekakene jeg lagde i dag morres. Det er kjapt og enkelt, pluss at det smaker veldig godt!

Det du trenger er:

2 egg
30-40 gram havregryn
1 hel banan


Alt du trenger å gjøre er å blande sammen alle ingrediensene, la røren svelle bare et par minutter, også steker du pannekakene på middels varme. Topp de gjerne med noen bananskiver eller syltetøy som jeg gjorde. Håper det smaker! 

Emma

#suntoggodt #mat #frokost 

Høstfavoritter

  • 08.09.2014, 15:39


Jeg er stadig vekk innom nelly.com, og tipper at jeg ikke er den eneste? Jeg elsker nettshopping (egentlig all slags shopping, hehe) og skulle gjerne kjøpt alt jeg likte, synd pengene ikke strekker til ettersom jeg er student på budsjett... Nå har jeg plukket ut mine høstfavoritter hos nelly til dere. Jeg er helt forelsket i strikkede gensere og klær med mønster, så skal ikke se bort ifra at skapet mitt blir fylt opp av dette! 


Kjole her // genser her // genser her

Kåpe her // kåpe her // boots her

Jeg tenkte forresten jeg skulle lagd et time-for-time-innlegg til dere? Kunne dette vært interessant? 

Emma

#wants #nelly 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits