Emma Hulleberg

En av åtte

  • 30.09.2015, 21:19


//Dette innlegget skulle vært postet i går, men er litt forsinket

 ENDELIG DERE! Eksamensopplegget på skolen startet for allerede tre uker siden, og i dag leverte vi vår første av åtte eksamener som vi skal igjennom. Denne har vi jobbet så hardt med og nesten dratt av oss alt håret i frustrasjon, det er bare såå deilig å ha fått levert den aller første for dette semesteret, "bare" 7 igjen nå. Krysser fingre og tær for at alt arbeidet vi har lagt ned i oppgaven var lønnsomt og at vi får en god karakter. Okei, nok skolesnakk for nå, var bare godt å få det ut. Viktig å skryte litt av seg selv innimellom, husk det ♥ 

Snart bærer det avgårde til morfars bursdag og det gleder jeg meg til. Altfor lenge siden jeg har sett de kjære besteforeldrene mine nå dessverre, er det noe jeg virkelig må bli bedre på er det å besøke og prioritere familien min, de er jo alltid der for deg og backer deg uansett hva, de er dine nærmeste. Ønsker dere alle en fin ettermiddag/kveld videre, så skrives vi senere. 

Emma

Sosiale medier

  • 24.09.2015, 16:59


Ja, i dag ble overskriften noe så spennende som 'Sosiale medier'. Kreativt, jeg vet. Overskrifter må være noe av det vanskeligste jeg vet med bloggingen. Den skal lokke lesere, samtidig skal den være korrekt, ikke for lang og sist men ikke minst bør den ærlig. I nuet sitter jeg faktisk på toget på vei hjem fra skolen. Jeg sørger alltid for å sitte ved vinduet slik at jeg kan følge med på utsiden, samtidig som jeg sitter å skroller nedover på alle sosiale medier, er i tankemodus og begynte å tenke over hvilke personer jeg faktisk følger på Instagram. 90 % er kun profiler om trening, sunn mat, bloggere og andre overfladiske profiler. Og igjen- dette får meg til å tenke enda litt mer... Jeg syns brått ikke at det er så rart lenger, det er ikke rart at vi er som vi er blitt. Vi er konstant omringet av de såkalte "perfekte" personene, men hva er egentlig perfekt? Jeg stiller meg selv dette spørsmålet hver eneste dag, men har aldri noe godt svar å komme med. Om du har en slags definisjon vil jeg gjerne høre.. 

Emma

#sosialemedier #instagram

Fall Fashion

  • 22.09.2015, 15:06


FALL: COLD AIR, PRETTY COLORS, WARM SWEATHERS AND HOT CHOCOLATE  


Her // Her // Her

Her // Her // Her

Høsten er her, og etter min mening er det er ingen ting bedre enn å pakke seg inn i en myk og varm ullgenser med en varm kopp te eller kakao. Mmm ♥ Med dette tenkte jeg å vise dere mine wanties for høsten 2015. Jeg trenger virkelig en varm jakke jeg kan pakke meg inn i på vei til skolen, og endelig har jeg funnet den perfekte. Den sorte i midten ovenfor er min favoritt. For meg er det viktig at jeg har plass til en tykk genser under uten at det klumper seg og blir ubehagelig å ha på.. Jeg ønsker meg også et skinnskjørt. Se for dere det perfekte skinnskjørtet med en strikket genser, sneakers og et deilig skjerf.. Jeg elsker høsten, men det skjønte dere kanksje. Ha en fin kveld videre fininger. 

Emma

#mote #fall #fashion

Stresset

  • 22.09.2015, 12:33


Det er mye som skjer om dagen. Skole, eksamener, pendling hver dag fram og tilbake mellom Oslo-Fredrikstad. Venner skal prioriteres, familien skal prioriteres, kjæresten skal prioriteres og det skal ryddes og holdes rent i hjemmet. Jeg vil så gjerne oppdatere dere, få toppkarakter, være en flink student, gå med de riktige klærne, takke ja til alle forespørslene jeg får om å jobbe, trene, spise sunt, få i meg nok mat og legge ut det riktige på alle sosiale medier. Jeg har altfor mye å gjøre. Jeg teller ned dagene til juleferien og ser hvor dårlig tid jeg faktisk har på meg. Jeg skal igjennom enda 7 eksamener før midtveis av desember. Å være student på heltid på en høyskole er ikke lett samtidig som mye annet skjer.

Jeg har virkelig verdens beste familie og kjæreste som hjelper meg, men til syvende sist så står alt på meg. Mamma kan ikke skrive eksamen for meg, kjæresten min kan ikke trene for meg eller ta ansvaret for alle oppgavene som skal gjennomføres hjemme. Jeg trenger å stresse ned, men jeg ser ikke hvordan jeg skal klare det. Det er mange upostede innlegg i arkivet nå. Jeg vet ikke en gang om dette innlegget vil bli postet. Det er bare godt å få tankene ned på "papiret". 

Dette flink-pinke syndromet... Hva er dette egentlig? Hvorfor er vi så opptatt av å skulle klare alt, og få de beste resultatene på alt vi vil gjøre? Hvorfor måler vi hverandre opp og ned hver eneste dag? Jeg har så mange spørsmål, tanker og følelser. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få ut det hele og jeg vet jeg ikke er den eneste som har det slik. Det er mange flere enn man tror. 

Jeg skal ikke si det sikkert, men jeg føler det er blitt tabu å snakke om følelser. Man skal ikke dele for mye og ikke for lite. Jeg vil være en stemme for alle der ute som kanskje er like stresset som det jeg er, men samtidig fører dette med seg enda mer press på skuldrene mine. Jeg snakket med en venninne i går, "slapp av litt, og ta deg en pause" sa hun. Nei det er ikke så lett, dessverre, men gud så deilig det ville vært om det faktisk var det. 


Jeg konkluderer med at jeg trenger flere timer i døgnet. Det er det det er. Dagene er for korte, og jeg har for mye å gjøre. Nå skal jeg ta et lite pust i bakken, ta meg sammen og komme tilbake til meg selv igjen. Jeg satser på at jeg bare har møtt veggen for en liten periode. Det går nok over snart igjen. Ha en fin dag videre, fininger ♥ Stå på og gjør deres beste hver dag. Mer får man ikke gjort.

Emma

#personlig #følelser #tabu #stress

Saturday

  • 19.09.2015, 18:18


Heihei ♥ Denne lørdagen har virkelig bare fløyet unna. I dag unnet jeg og kjæresten oss å sove lenge, og det trengtes virkelig. Til tross for at vi sov ganske lenge har vi rukket å  spist en god frokost, vært en tur på Elixia for å trene, spist lunsj og slappet av. Nå har han og en kamerat dratt for å se på kamp imens jeg sitter å leser til eksamen. Det må til det også, selvom det er lørdag og "helg".. Nå skal jeg avslutte både lekser og blogginnlegg for nå er det snart tid for å dra på seg finstasen og fylle glasset, hehe. Vi skrives senere.

Håper alle har en fin helg videre, wohoo

Emma

20 spørsmål om meg

  • 08.09.2015, 16:10


Heihei ♥ Endelig har jeg noen minutter hvor jeg kan sette meg ned med bloggen. Det har vært etterlengtet for jeg har mye på hjertet om dagen, men tiden strekker bare ikke til med tanke på at vi er bombadert med skolearbeid og eksamener allerede. I dag tenkte jeg at jeg skulle la dere bli litt mer kjent med meg så jeg har laget en liste med 20 spørsmål. Det er mange, men det går vell fint det? La oss bare sette i gang da dere, her har dere litt om meg..


 

1. Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

Hvis jeg skal beskrive meg med fem ord ville det blitt omtenksom, lærevillig, engasjert, kreativ og snill(?)

2. Hva har du alltid i vesken?

I vesken har jeg alltid meg meg lommebok, mobil + lader, tyggis, lip balm og ørepropper. 

3. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Jeg er daglig innom bloggene jeg leser fast (du kan se hvilke her), VG, Facebook, Instagram, Snapchat og blogg.no. 

4. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 

Da ringer jeg som regel kjæresten min, eller noen andre som står meg nær. 

5. Hva bestiller du på café?

Iskaffe, chai latte eller kaffe mocca.6. Hva var det siste du skriblet ned på papir? 

Dagens gjøremål. Blant annet blogge, betale regninger og lese til eksamen.

7. Hvilke uvaner har du?

Hmm, jeg irriterer meg ofte over andre lyder også er jeg veldig rotete...

8. Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Ja, har ikke alle det? 

9. Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Gammel, haha. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg bare gjør det. De fleste på min alder (jeg er snart 20) drar ofte ut på byen hver helg osv., noe jeg såklart kan gjøre også, men iblant kan jeg foretrekke en kveld eller to hjemme sammen med kjæresten, god mat og en film/serie rullende på TV-skjermen. 

10. Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Gjett om jeg har da. En av de er denne

11. Har du noensinne vært i en ambulanse?

Nei takk og lov. Håper ikke jeg må det noen gang heller...

12. Har du noen piercinger?

Jeg har hatt i navlen, men har tatt den ut igjen ettersom jeg ikke trivdes med den. 

13. Hva synest du om tatoveringer?

Jeg har en selv. Der har dere svaret, hehe. Jeg elsker det (i en begrenset mengde såklart, og gjerne slik at man kan skjule de/den om det skal være ønskelig). 

14. Norge på sitt beste?

Jeg liker selv våren best. Da syntes jeg at naturen er slående vakker, trærne skifter farge, fuglene kvitrer, det blir varmere i luften og alle menneskene kommer ut av vinterdvalen og de tykke jakkene. 

15. Hvilke idretter har du vært innom?

Hehe, ja nå skal dere høre. Jeg har vært igjennom en god del som blant annet, dans, ridning, fotball, håndball og tennis. 

16. Hva var det siste du kjøpte?

Kan jeg svare mat på dette spørsmålet? Det var ihvertfall mat, men hvis man skal se bort i fra det var det et Stay-matt powder fra Clinique. 

17. Hva gjør deg trist?

Når de rundt meg har det vondt. Er familie/venner lei seg, er jeg automatisk lei meg... 

18. Hva gjør deg glad?

Kjæresten min, familien, venner, god mat, pent vær, den stabile livssituasjonen vi lever i, at jeg har muligheten til å ta en utdanning ved en dyr privat skole. Jeg kan ramse opp i en evighet, men det skal dere slippe å få oppleve. 

19. Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?

Jeg ville hvertfall reist til varmere strøk. Kanskje Maldivene eller Dubai.. 

20. Hvor er dine drømme destinasjoner?

Hele USA, Dubai, Thailand, Maldivene, Frankrike og Italia. 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits