Emma Hulleberg

Personlig almanakk

  • 06.10.2013, 11:00


God søndags morgen, skjønninger ♥ 

Nok en uke er snart over. Har vært superdeilig med en uke ferie fra skolen. Har kunnet bare slappe av å gjøre det jeg har hatt lyst til. Hvertfall de fleste dagene. Har hatt ganske mange kjøretimer og har jobbet en del. Greit med litt penger. Nå skal jeg sette meg ned å planlegge neste uke, kanskje begynne på en ny bok (får se om jeg finner noe interessant) og ta meg en kopp te. Mmm.

Ellers har jeg endelig fått almanakken min. Jeg elsker den. Anbefaler absolutt alle å få seg en slik. Har fått så orden på alt. Lekser, prøver, jobb, kjøretimer, trening osv. Bildet på forsiden tror jeg at jeg har lånt fra aurora mohn. Husker ikke helt siden det er så gammelt. Det jeg har bak fant jeg på weheartit. 

Har du en slik skrivebok?

Emma Hulleberg

Breakfast

  • 03.10.2013, 12:48
God morgen ♥

Nå slenger jeg i meg frokosten min, før turen går til byen. Dette er musli med forskjellig type korn, rosiner, jordbærsyltetøy + multitilskudd og frokostjuice. Nam. Det er forresten utrolig deilig med høstferie, er det noen fler rundt i landen enn bare oss på østlandet som har ferie denne uken? Let me know. 

Emma Hulleberg

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits