Emma Hulleberg

Halloween

 • 30.10.2015, 17:03


Det er fredag og for mange begynner allerede den amerikanske tradisjonen Halloween allerede i dag, selvom det faktisk er i morgen. Hvert år er det diskusjoner rundt dette temaet blant den eldre generasjonen om dette er noe vi burde ha i landet eller ikke, men uansett, det er en annen sak jeg ikke har tenkt til å skrive om nå. Bare en liten ting: husk at vi lever i 2015 og ikke på 70/80-tallet, verden utvikler seg..

I morgen skal jeg og kjæresten min arrangere fest med venner og med dette har vi (jeg) søkt opp litt inspirasjon til både snacks, kostymer, pynt og diverse som jeg nå vil dele med dere. Hva er deres første tanker når dere hører ordet Halloween? Det første jeg tenker på er kostymer, gresskar og kreative dekorasjoner og jeg syns det er så gøy. Jeg gleder meg til fremtiden når jeg forhåpentligvis har en familie og et fint hus og kan dekorere, gi ut godterier til de søte små barna og ikke minst oppleve det med mine egne. Wiiii ♥ Emma

Skal du feire #halloween ?

Studer smart

 • 26.10.2015, 14:43


De fleste som leser bloggen min fast, eller kjenner meg, vet at jeg er en av mange studenter her i landet. Med dette tenkte jeg å dele mine seks beste tips til dere for å studere smart. Nei, det er ikke alltid jeg klarer å følge disse like godt hver eneste dag, men jeg gjør så godt jeg kan. Det er viktig å gjøre så godt du kan og ikke gi opp, for mer enn det, det får du ikke gjort. Eksamen nærmer seg med stormskritt og for mange, slik som meg, har denne perioden allerede begynt. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele disse tipsene akkurat i dag, du har helt sikkert hørt noen av de tidligere, men det skader ikke å høre de igjen. Repetisjon dere. Here we go, over til dagens tips. 

1. Sett deg gode kortsiktige mål du vet du kan oppnå. Dette er noe av det første jeg gjør for hvert semester. Ja, det er supert å tenke på hva du vil jobbe som når du er ferdig med utdanningen, det er lurt å tenke på framtiden, men aller først bør du tenke på hva du vil oppnå dette semesteret/skoleåret. Sett deg realistiske mål og gå igjennom deg selv. Dette gir meg mengder av motivasjon i perioder hvor det er er tøft og mye å gjøre. Tenk tilbake på målene du satt deg første skoledag, du skal klare det, DU KAN KLARE DET! 

2. Mitt andre tips er å planlegge fremfor å prioritere. Du vil vell helst ikke droppe noe når du faktisk kan få til alt? Planlegg dagene dine, fra mandag til søndag. Og en ting til- ikke les lenge, men ofte. Repetisjon, repetisjon og atter en gang repetisjon. Jeg vet det er kjedelig, men det er det som funker.  

3. Punkt nummer tre på lista er å danne gode vaner. Jeg personlig er et rutinemenneske og får jeg ikke alt til å gå på skinner kan jeg like greit bare legge ned alt jeg har i hendene for så å ikke gjøre noen ting. Jeg må ha en plan og jeg må ha kontroll. Det sies at det tar ca. 8 uker å danne en god vane, er det ikke verdt et forsøk? Det tror jeg. 

4. Vær forberedt til timen!! Viktig. Det blir lettere å delta i diskusjoner i timen, for du skjønner faktisk hva læreren/foreleseren snakker om. Ja og om du så tar feil så er det ikke verdens undergang- da husker du det bare enda bedre til neste gang eller til en prøve. Denne kan jeg skrive under på. 

5. Diskuter og repeter med medstudenter. Still hverandre spørsmål om det er noe dere ikke skjønner. Ingen spørsmål er dumme og du er garantert ikke den eneste som lurer på akkurat dette.

6. Sist men ikke minst: gjør oppgaver. Det er sååå viktig. Det er kjedelig, men det må gjøres. Det er nyttig og lærerikt. Våre forelesere legger alltid ut tidligere eksamensoppgaver eller eventuelle "anbefalte oppgaver" i forkant av eksamener. GJØR DE. Jeg lover at du ikke kommer til å angre etterpå. Dette lærer du mengder av. 

Og dere, husk at det er lov å ta seg en dag fri om alt føles tungt og du ikke ser lyset. Jeg kan godt være den første til å innrømme at jeg gjør det en gang i blant. Det er viktig å ta et pust i bakken. Ha det gøy med venner, ta deg en tur på treningsstudio om det er det du trenger for å koble av. Få litt mosjon hver dag, det øker konsentrasjonen din. Ta vare på deg selv ♥ Håper dette er til hjelp for noen medstudenter der ute, jeg har troen på dere. Har du noen studietips til meg? Del gjerne i kommentarfeltet. 

Emma 

#student #studersmart #eksamen #skole 

Things to do this fall

 • 25.10.2015, 21:38Drink lots of tea and hot chocolate ♥ 

♥ Wear big scarfs and cozy sweaters 

♥ Cuddle up and watch movies with my love 

♥ Enjoy the holidays ♥

♥ BE HAPPY ♥

Listen to good music 

 Read a good book Emma

3 x 10

 • 25.10.2015, 17:31


3 fakta om meg

- Jeg er studerer Markedsføring & Salgsledelse i Oslo

- Jeg elsker dyr. Noen ganger mer enn mennesker, det er leit å si det, men sånn er det blitt... 

- Jeg elsker å reise. En dag skal jeg ha en stor nok inntekt til å reise akkurat dit jeg vil.3 ting jeg gjorde i helgen

- Lekser.

- Vasket og ryddet leiligheten,

- Så ferdig sesong 10 av KUWTK og kommet på level 41 i Candy Crush. Jepp. Der har dere meg. 

 

3 ting jeg blir stresset av

- Når jeg har altfor mye jeg skal gjøre og ikke klarer å få gjort noe av det

- Å være forsinket

- Veldig store folkemengder på et sted slik at det blir trangt og ukomfortabelt. Som for eksempel bussen/toget/tbanen midt i rushtrafikken. Fytti katta, no words needed. 

 

3 ting jeg blir rolig av

- MUSIKK ♥ Det er ingen ting som beroliger meg mer i en stressende situasjon eller en litt for hektisk hverdag.

- Alenetid. 

- Å slappe av og ha en rolig hjemmekveld med kjæresten, god mat, en film/serie på TV'en og masse kos. 

 

3 ting jeg ønsker meg

- En Malene Birger veske

- Toppkarakterer i alle fag

- OPPVASKMASKIN!!! Hvordan klarer folk seg uten? Nå har jeg ikke hatt oppvaskmaskin på et år, og jeg har aldri tenkt over hvor mye den har gitt meg tidligere. Å vaske opp, nei fy søren, tar unødvendig med tid og er fryktelig kjedelig. Jeg trenger en oppvaskmaskin. 

 

3 ting jeg ikke kan

- Å ikke bry meg. 

- Å komme i god tid. Enten kommer jeg akkurat eller akkurat litt for sent. 

- Ta imot komplimenter. Jeg sier takk og smiler, men jeg klarer liksom ikke å ta det til meg...

 

3 ting jeg kan

- Lage mat. Konemateriale much? Hehe. Dette er noe jeg har blitt flinkere til og fått en mer interesse for etter jeg flyttet for meg selv. Men som sagt tidligere, vi har jo ikke oppvaskmaskin så det blir ikke så veldig fancy til tider. 

- Visste dere at jeg faktisk er ganske handy? Jeg bytter lyspærer og skrur sammen møbler. Ikke dårlig det altså.. Syns nå jeg da. 

- Dette punktet fortjener faktisk litt selvskryt. Jeg kan være effektiv. Veldig effektiv. Nå ler sikkert mine nærmeste, men det er sant. Jeg kan når jeg vil. Det er en grunn til at jeg kan stå opp bare 20 minutter før jeg skal dra til toget før skolen. 

 

3 ting jeg burde

- Lese pensum og begynne å forberede meg til de individuelle eksamenene. Det er under 8 uker til vi har juleferie, det blir SÅ deilig. Vi har ikke høstferie på høyskolen så man merker virkelig hvor langt det faktisk er mellom sommerferien og juleferien. Men jeg skal ikke klage, tenk hvor heldige vi faktisk er som får gå på skole og lære noe nytt hver eneste dag. Det er det ikke alle som har muligheten til.

- Drikke mer vann i løpet av en dag. Og få i meg nok mat. Dette er jeg altfor dårlig til. 

- Vaske gulver og rydde... Var vors her i går, det sier vell sitt.

 

3 ting jeg liker

- Blomster

- Pepsi Max. Kan jeg si det? Er det et godkjent svar? Haha 

- Å shoppe. HELLO! Er det noe jeg er ekspert på er det akkurat det.

 

3 ting jeg ikke liker

- En rotete leilighet.

- Å ikke ha kontroll. Ja, jeg er tidenes kontroll freak. Må vite hvor alt er til enhver tid. GUD det er så slitsomt til tider. 

- Bilder med dårlig kvalitet. Arghh

Faux fur

 • 24.10.2015, 15:54


God lørdag ♥ Har dere hatt en fin uke? Håper den har vært bedre enn min ihvertfall. Denne uken har formen vært sjanglete, det har vært sene kvelder på skolen og mye stress. Uken hadde et høydepunkt på torsdag da vi fikk tilbake vår første karakter dette semesteret, vi fikk sååå mye bedre enn det vi trodde og da er virkelig alt arbeidet vi har lagt ned i oppgaven verdt det. Det var gøy. Tenkte kanskje jeg skulle lage et "studer smart" innlegg til dere senere, jeg har allerede begynt på et utkast, så da får vi bare se om det blir noe ut av det etterhvert. Men over til hva dette innlegget skulle handle om. 

Jeg kan helt ærlig si at det er ikke en dag jeg ikke er innom nelly.com. De har jo så mye fint og jeg elsker å drømme meg bort blant alle klærne, skoene, veskene og alt tilbehøret. Denne gangen har jeg plukket ut mine favoritter blant kategorien faux fur. Er det noe jeg er i mot er det pelsindustrien og derfor kunne jeg aldri, og jeg mener aldri, gått med en jakke av ekte pels. Har dere sett hvordan denne industrien foregår? Jeg blir direkte kvalm.. Men, jeg har ikke noe imot andre som bruker det, det er opp til hver enkelt person. Av den grunn er det fint at noen har kommet opp med denne brilliante ideen fuskepels, da kan vi som ikke vil bruke pels bruke "pels" også. For det er jo fint, det er det jo. Her har dere mine favoritter for høsten. 

her // her // her

her // her

Se så fine de er da, herregud jeg dør! Vil helst ha alle sammen haha... Og dere, dette er bare et innlegg jeg skriver frivillig, så nei jeg får ingen ting for å skrive dette. Jeg måtte bare dele disse produktene for fy søren altså, de ser bare så bra ut. Disse jakkene/ den vesten kan mikses med så mange materialer og du kan style de opp til fest eller ned til hverdag. Vet dere hva? Jeg må bare klikke hjem et par av disse før det blir for kaldt. 

Emma

#pelsindustri #pels #fuskepels #nelly #fashion #blogg #mote

Lene Orvik Collection

 • 16.10.2015, 23:45


Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag? Det er FREDAAAAG. I dag har jeg jobbet hjemmefra med eksamen og jeg kjenner på kroppen at det virkelig trengtes. Pendling og mye arbeid tar på humør og energi til å gjøre andre ting. I går var jeg innom Bik Bok i Karl Johan og fikk dratt med meg favorittsettet mitt fra den nye kolleksjonen til Lene Orvik. Her har dere noen bilder av det, syns bare det var sååå fint og jeg har lenge hatt lyst på noe rødt, men jeg har aldri funnet det perfekte. Nå kan letingen endelig stoppe. Jeg trodde at butikken skulle være nesten tom for hele kolleksjonen, og tro meg det var ikke mye igjen, men så kom jeg inn å så at det hang en del igjen der. Jeg tenkte "det er garantert bare størrelsene som ikke passer meg igjen", men der tok jeg jaggu feil. Nå er jeg et skjørt og en blazer rikere, som passer perfekt og ser helt fantastisk ut. Wiii  Har du noen favoritter fra #leneorvikcollection? 

Emma

My favorite apps

 • 16.10.2015, 13:58


Telefonen er så mye mer enn bare en telefon du ringer og sender meldinger med. Jeg er helt avhengig av telefonen min og det kan jeg godt være den første til å innrømme. Jeg har den med meg overalt! Lager jeg mat er den med, trener jeg er den med, og den er til og med i dusjen, ja for tenk om noen skulle ringe eller sende meg en melding, haha det er jo helt forskrudd, men sånn er det blitt. Men over til appene... Jeg har en del apps, men i dette innlegget skal jeg dra inn favorittene mine 

VSCO

VSCO. Det er her jeg redigerer bildene mine før jeg legger de ut på Instagram. Det er bare sååå mange fine filtre, og jeg har brukt denne appen over en god stund nå. Du kan redigere lysstyrken, kontrastene, skarphet, beskjære etc. i tillegg til disse filtrene da. Appen er gratis i Appstore så prøv den ut om du ikke allerede har gjort det da vell?

SNAPCHAT

Sier litt seg selv, men hallo. Det går ikke en eneste dag uten at jeg har snappet eller klikket meg igjennom mystoriesene til venner og andre kjente som jeg følger der. Også en gratis app som alle kan laste ned. Og jeg lover dere, det er verdt det. Jeg er ihvertfall hektet. Ofte jeg bare sender en snap istedenfor en melding, går jo så mye fortere. 

INSTAGRAM

Min kjære, kjære Instagram. Jeg finner så utrolig mye inspirasjon i denne appen. Både til trening, mat, hverdag, motivasjon til å jobbe, være på skolen. Alt. I tillegg elsker jeg å følge med på hva venner/familie holder på med og legger ut :-) Brukernavnet mitt er emmahulleberg.

KALENDER

Dette er den standard kalenderen som følger med på iPhone. Jeg er helt avhengig av den ellers henger jeg virkelig ikke med i hverdagen. Jeg har prøvd meg på å ha en almanakk, men den glemmer jeg å bruke etterhvert, men denne appen faller jeg alltid tilbake på. Her har jeg timeplan, jobbtimene mine, avtaler etc. Rett og slett alt plotter jeg inn her. Hvilke apper er dine favoritter?

Emma

Alkohol, status og ungdom

 • 15.10.2015, 17:40


Det er noe jeg har tenkt over en del ganger, men bare skyvet tilbake i glemmeboken igjen. Nå klarer jeg ikke holde det inne i meg en dag eller et minutt lengre, jeg sitter i den tidligere nevnte skriveboblen min på toget og bare må få dette ned på "papir". Jeg advarer dere på forhånd. Jeg prøver så godt jeg kan å være konstruktiv, men når det gjelder følelser så jeg jeg helt grønn der. Dette innlegget omhandler #ungdom, #alkohol og #status. Les gjerne videre for å se hva mine tanker er om dette temaet. 

Om dagen holder vi på med vår tredje eksamensoppgave, hvilket omhandler ungdom og holdninger til alkohol i sosiale sammenhenger. Vi skal intervjue de vi ser på som ungdom og i mitt syn er vell det de fra rundt 15-16 og opp i starten av 20-årene. Her om dagen satt vi nemlig to eksamensgrupper rundt bordet og diskuterte dette temaet. Når er det vanlig å begynne å feste? Når er det vanlig å begynne å innta alkohol? Gjør ungdom det i dag av på grunn av egne meninger eller føler de seg presset? En person uttalte seg følgene (ikke ordrett, men med et budskap som dette): begynner du ikke å drikke før du er 18 havner du litt utenfor. Det eneste som dukket opp i hodet mitt var "hva?!", men nå har jeg tenkt meg om litt og jeg har rukket å fordøye denne setningen.. Jeg kjenner flere den dag i dag som velger å ta avstand fra alkohol og jeg er en av dem. Ja, jeg kan ta meg en fest i blant, men det er ikke viktig for meg å ta noen glass hver eneste helg og gjerne tirsdag, onsdag og torsdag også. Jeg syns det er leit. Det er leit at et flertall av unge i dag tenker slik. Jeg skal sette meg ned med en på seksten år om et par dager, jeg lurer på hvordan det er å være 16 i dag. Greit nok jeg er snart 20 så det er ikke så stor avstand mellom oss, men det er fortsatt en enorm forskjell fra jeg var på den alderen. Sånn jeg ser det hvertfall. Det er for eksempel forskjell på de fra byen og de fra bygda.

Helt ærlig syns jeg dette er et vanskelig tema å skrive om, både her på bloggen og i eksamensoppgaven, men mest her i dette innlegget. I går kom jeg over dette leserinnlegget på Si;D hvilket er en fast spalte Aftenposten har i nettavisen. Dette er en fantastisk spalte og jeg håper det er flere enn bare meg som følger med her. Det er flott å kunne følge med på andres meninger også. Denne personen som skriver dette har et poeng. Jenta som skriver dette leserinnlegget får det virkelig fram, hun skriver "man står fast mellom å velge det man vet er riktig for seg selv, og velge det som gjør at du får et sosialt liv" og dette er så sant. Jeg kunne ikke fått sagt det bedre selv om jeg så hadde prøvd til jeg var hundreogti år gammel. Jeg tror vi alle er like og tenker det samme på innsiden, men så er vi alle samtidig like redde for å innrømme at vi ikke vil det skal være et slikt press fordi vi ikke vil miste vår status.. Av den grunn tror jeg mange velger den enkleste veien og bare flyter videre med strømmen og gjør det "alle" andre gjør. Dette er et problem. 

For å være helt ærlig vet jeg ikke helt jeg hvor jeg vil med dette innlegget, jeg bare trengte å få ned følelsene mine. Men er det én ting jeg vet er at jeg sier nei til gruppepress, nei til tvang og nei til uønskede handlinger presset fram av andre! Vær snille mot hverandre og la mennesker få gjøre som de vil. Du kommer INGEN vei med å snakke ned noen for deres valg eller ved å hele tiden bry deg om hva andre gjør. Gjør det du vil og la andre gjøre det de vil. Takk for meg. Vi skrives senere. 

Emma

Uken som gikk...

 • 12.10.2015, 11:26


// Dette innlegget skulle vært publisert i går

I dag går vi rett på sak dere. Jeg føler ikke det er lenge siden jeg skrev akkurat et slikt innlegg, men så er det jo egentlig ikke det heller da når vi tenker oss om. Det er jo bare syv dager :-) Denne uken har vært fylt av glede, sykdom, frustrasjon og alle typer følelser og sanser, men det er slik det skal være er det ikke? Jeg syns ihvertfall det. I nuet ligger jeg som en slakt på sofaen etter gårsdagens festligheter. Nå skjer det vell ikke stort annet enn Halloween før min bursdagsfeiring står for tur- snart 20 år dere, herregud jeg begynner å bli voksen??? Årene flyr bare fortere og fortere jo eldre du blir. 

Ukens blogg er Annijor. Fy flate så misunnelig jeg er på den dama. Hun vært i NY flere uker på rad og nå er hun i LA, jeg må få meg med typen på noe av det samme. Ser helt fantastisk ut. Håper hver og en av dere klikker dere inn å leser bloggen hennes etter dere har lest dere igjennom dette, hehe :-) 

Ukens craving er uten tvil Pepsi Max og kylling. Mmm, får vann i munnen bare av tanken på torsdagens middag. 

Ukens sang Sondre Justad - Riv i Hjertet. Har dere ikke hørt den enda så start Spotify, YouTube or whatever og sett den på NÅ. Jeg elsker den 

Ukens opptur er gårsdagen. Fy søren det var gøy, eller vorset var det beste da, men slik er det jo som regel alltid. Byen er det samme gamle enda. 20 års stedene bør virkelig levere, har litt forventninger etter alt jeg har hørt av venninnene mine. 

Ukens wanderlust er fortsatt New York. Sjokk? Nei var det jeg trodde. Ellers har jeg virkelig fått øynene opp for California den siste uken (vi holder oss fortsatt i Amerika ja, haha)... Tror jeg skal lage et innlegg om min bucket list til uken. Der kan det komme litt av hvert, be prepared! 

Ønsker alle en topp mandag, så skrives vi senere i kveld. Jeg er på skolen, men følte jeg måtte oppdatere dere. Jeg hadde forhåndsskrevet dette innlegget til dere, men glemte  helt å poste det. Meg i et nøtteskall. 

Emma
#ukensomgikk #blogg #reise 

Effektiv lørdag

 • 10.10.2015, 15:59


God lørdag Hva har dere gjort i dag? Jeg har allerede rukket å spise frokost, vært på trening, gjort lekser og slappe av på sofaen. Gave til dagens bursdagsbarn er også i boks, hehe. Effektiv i dag sa du? Det kan jeg skrive under på. Snart er det tid for å slenge på seg fjeset og finstasen, og jeg gleder meg virkelig til i kveld. Jeg har vedlagt litt inspirasjon for kvelden. Er det en ting jeg ikke har fått gjort i dag er det å ta bloggrelaterte bilder, men skal prøve å få tatt noen i kveld som er verdt å dele i morgen. Prøve, jeg kan nok ikke love noe!

 

Emma

Fresh flowers

 • 09.10.2015, 13:11


Nå er det helg dere! Denne helgen skal nytes til det fulle, jeg begynner endelig å komme på bedringens vei, nå venter jeg bare på at forkjølelsen skal forsvinne. I dag har vi også levert vår andre eksamen noe som skal feiresVi skal også i bursdag til en venninne i morgen, så jeg må få ordnet en gave. Jeg er så treig haha, utsetter alltid ting til det siste minutt! På vei hjem i dag dro jeg innom butikken for å kjøpe med noen friske blomster, det gir meg helgestemning og lyser opp hele leiligheten. Vanligvis går jeg for standard hvite roser, men i dag fikk jeg lyst til å sprite opp leiligheten med litt farger. Jeg har fått skikkelig dilla på oransje i det siste og jeg syns det bare er sååå fint ♥ 

 

Emma

Hva skal du i helgen? 
#blomster #helg #blogg #bursdag

 

Byen som aldri sover

 • 08.10.2015, 17:06


Mange drømmer seg kanskje bort i varmere strøk og ønsker gjerne å reise til Maldivene, Mexico, Den Franske riviera etc. Misforstå meg rett, jeg liker også disse stedene, men først- først må jeg få reist fra meg i min drømmedestinasjon, nemlig New York. Jeg har aldri vært der, men Gud. Jeg drømmer meg bort hver eneste dag og hvis jeg ikke får bestilt meg en billett dit i nærmeste framtid tror jeg at jeg må legge meg noen andre planer. Jeg er redd jeg har høye forventninger etter alt jeg har lest, men jeg  vil kjenne lukten, følelsen som strømmer igjennom kroppen når du ankommer for første gang, jeg vil se alle menneskene, gå igjennom Central Park, oppleve vår, sommer, høst og vinter, Halloween og juletiden. Listen er uendelig. Jeg skulle gjerne hatt en periode av livet mitt der jeg faktisk bodde der, hvor fantastisk ville ikke det vært da? Ahhh ♥ Nei, nå er det snart på tide at jeg får tatt meg en tur dit vell.. Hva er din drømmedestinasjon?
#newyork #maldivene #reise

Emma

Nytt fra Coverbrands

 • 08.10.2015, 12:43


Torsdag allerede? Dagene flyr virkelig unna, nesten så fort at jeg ikke rekker å henge med meg selv... Jeg er fortsatt syk og er hjemmeværende i dag også, regner med å være litt bedre i morgen så jeg er klar for skolen. I går fikk jeg endelig sminken jeg bestilte fra Coverbrands, og jeg var så spent.. Jeg har bestilt fra de før, men ikke sminke. Jeg er positivt overrasket så dette blir bra, riktig farge var det også ;-) Det var en foundation kost fra Real Techniques, en concealer kost fra Everyday Minerals, NYX Full coverage concealer og til slutt NYX HD Studio Photogenic Foundation (du finner produktet ved å klikke på navnet). Spent på å se om de holder det de lover, vil legge ut bilde med produktene påført senere, men akkurat nå egner ikke ansiktet mitt seg i offentligheten, haha! 


Nå skal jeg sette meg ned med litt Bedriftsøkonomi igjen og prøve å få gjort litt lekser, håper bare formen rekker til og jeg faktisk får gjort noe som er godt nok, hehe. 

Emma

Har du testet noen av disse produktene tidligere? Hva syns du? 
#coverbrands #makeup #NYX #blogg #skjønnhet

Syk

 • 07.10.2015, 12:27


Denne dagen startet ikke helt som den skulle.. Jeg våknet opp med feber og forkjølelse, og oppi det hele går jeg rundt å er kvalm og uvel. Det var egentlig en forelesning i dag tidlig, men siden jeg er blitt syk leser jeg meg heller opp hjemme i mitt eget tempo :-) Nå ligger jeg med dynen i sofaen og ser reprise av mandagens episode av Farmen, men snart får jeg vell ta opp boken for å lese enda litt til om forskning og markedsundersøkelser.. Planen var egentlig å trene i dag også, men den økten får vi utsette til jeg er frisk igjen. Ønsker dere alle en topp onsdag ♥ 

Emma

Hva er dine planer for i dag? 
#syk #student #workout #blogg

Never forget you

 • 05.10.2015, 16:46


Mandag igjen dere :-) Har dere hatt en fin dag så langt? Dagen min har kun bestått av lesing, lesing og mer lesing på skolens bibliotek, og i mens dette har stått på har Zara Larssons nye sang "Never Forget You" gått på repeat. Og dere... er det bare jeg som elsker denne sangen for jeg får bare ikke nok? ♥ I nuet sitter jeg på toget hjem i min lille skriveboble og oppdaterer dere. Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, men ville innom en tur for å si hilse på dere også. Tror jeg fikk skrevet litt fra meg under dagens eksamensarbeid. 

Emma

Hva har du gjort i dag? 
#blogg #zaralarsson #kjærlighet #mandag

Uken som gikk...

 • 04.10.2015, 14:44


Heihei. Nok en uke er snart over og i dag tenkte jeg å oppsummere uken i et eget innlegg. Mye har skjedd denne uken og det meste er positivt så jeg har ingen ting å klage på. Etter jeg har skrevet dette innlegget skal Sex and the city rulle på skjermen og det blir fint. I dag har jeg vært på jobb så det ble ingen sen kveld på meg i går.. Kjæresten og jeg så på Skal vi danse og reprisen av Senkveld før han begynte å spille Fifa og jeg sovnet på sofaen. Standard haha :-) Ønsker dere alle en fin dag videre, så skrives vi i kveld eller i morgen. 

Ukens blogg er ingen andre ringere enn Marthe Borge, digger den bloggen og hele dama selv. Jeg blir så inspirert av henne og hun skriver så fantastisk bra. Jeg kunne sikkert anbefalt den bloggen tusen ganger til, hehe. Ellers har jeg klikket meg titt og ofte inn på enmammablogg og Lene Orvik

Ukens craving... Taco! Altså jeg har gått hele uken å ha hatt lyst på taco, men jeg har ikke villet ødelegge helgefølelsen så jeg fikk ikke spist det før i går. Det smakte sååå godt, jeg har ikke ord. Om jeg måtte valgt en rett å leve på resten av livet hadde jeg ikke nølt et sekund.  

Ukens mest likte bilde på Instagram er dette ♥ Dere kan finne min instagram her

Ukens mest lese blogginnlegg er dette innlegget i følge statistikken på Facebook-pagen min, det hadde nådd ut til over hele 300 personer. Ikke verst. 

Ukens sang... Selena Gomez - Same Old Love.

Ukens opptur... Kan jeg si flere? Denne uken har vært full av oppturer. Vår første gruppeeksamen er blitt levert, jeg har vært i bursdag til morfar og det har vært svært få regndager noe som er tipp topp. 

Ukens wanderlust... New York- JEG MÅ REISE DIT snart hvis ikke klikker det for meg. Ellers har jeg drømt meg tilbake til både Korfu og Torrevieja flere ganger denne uken. Er så reiselysten om dagen.

Emma

Hvordan har din uke vært? Fortell gjerne i kommentarfeltet
#ukensomgikk #blogg #martheborge #leneorvik 

Who to follow

 • 02.10.2015, 14:38


@ Instagram

Da var det duket for et innlegg hvor jeg anbefaler noen instagrammere igjen. Mener at jeg har gjort dette en gang tidligere, men jeg er ikke helt sikker, så da gjør jeg det igjen. Opptil hver eneste uke kommer jeg over nye instabrukere som jeg gjerne vil følge og jeg er vell oppe i rundt 3-400 stk som jeg følger nå. Aldri rekker jeg å få med meg alt som blir lagt ut, men alt til tilfeldighetene :-) Det som trekker oppmerksomheten min er fine, inspirerende bilder med en god blanding av personlige bilder og inspirerende bilder. Selv har jeg flere ganger prøvd å få "den perfekte feeden", men jeg har til slutt gitt opp, hehe.

Nummer 1 på listen er ingen andre ringere enn Kylie Jenner. Hallo, se på dama da, hun må da slå hvem som helst i bakken. Hun er mitt lille girl crush hehe 

Nummer 2 på listen må være @49kvadrat. Dette er en instagram propp full av interiør og lyse, fine og inspirerende bilder. Du må virkelig sjekke ut denne brukeren om du ikke allerede har gjort det. Det var moren min som tipset meg og jeg angrer ikke et sekund for at jeg trykket på 'follow'. 


Sist men ikke minst vil jeg anbefale dere å kikke ut @emilietommerberg. Hun skriver også en blogg som dere kan klikke dere inn på her. Mat, selfies, mote og moro er kun noen  få stikkord som beskriver profilen hennes. Verdt å sjekke ut. 

Emma

Har du noen instabrukere å tipse meg om? 

#instagram #follow #anbefalinger #kyliejenner #thekardashians

Fire hverdagsmål for oktober

 • 02.10.2015, 13:02


Hei, har dere hatt en fin dag så langt? Nå er det bare noen timer igjen før helgen er her og jeg gleder meg som et lite barn på julaften, jeg trenger virkelig å ta igjen noe søvn for å lade opp batteriene igjen. Helgens planer er bowling, avslapping på høyt nivå og jobb på søndag formiddag. Jeg skal også prøve å få tatt litt flere bilder med kameraet mitt og oppdatere dere enda bedre, blogglysten er virkelig på topp om dagen. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. I går klikket jeg meg inn på bloggen til Marthe Borge, as usual, og kom over denne ideen.. Dette var noe jeg kunne skrive om tenkte jeg, så her kommer mine hverdagsmål for denne måneden.

Mitt første hverdagsmål er å bli flinkere til å trene. Jeg vil danne meg bedre vaner og komme inn i en god treningsrutine. Jeg er allerede inne i en ganske god sirkel, men jeg vet med meg selv at jeg sløver mer og mer over tid, så derfor vil jeg prøve å komme meg på trening minst 2 ganger i uken. Det må da være overkommelig..

 Over til nummer to og ja, jeg vet jeg har sagt det før, men denne gangen mener jeg det virkelig.. Jeg skal komme forberedt til forelesning og forså sette meg ned å lese igjennom når jeg kommer hjem igjen. Jeg tror jeg kan lære og ha godt av å studere på denne måten. Denne gangen skal jeg klare det og ikke bare ta det typiske skippertaket. 

 Jeg må også bli flinkere på å spise, for dette er noe jeg er helt elendig på. Skal jeg oppnå treningsmålene mine må jeg få rumpa i gir å lage meg noen ordentlige måltider. Det tar jo ikke så lang tid når man først er i gang ;-)

 Sist men ikke minst... Arrangere en jentekveld. Det altfor lenge siden at alle jentene var samlet, så dette må vi bare få til denne gangen. Ikke er det lenge til bursdagen min heller, det blir gøy!

Håper noen ble inspirert og kanksje dere har noen mål for oktober også? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet. 

Emma

 

Låtanbefalinger

 • 01.10.2015, 21:38


God kveld ♥ Håper alle har hatt en helt strålende dag, det har ihvertfall jeg. Jeg har kommet meg hjem fra trening, hatt litt girl talk med bestevenninnen min og spist god kveldsmat, mmm. Men over til poenget.. Jeg går aldri en eneste dag uten å høre på musikk, takk til han (eller var det en hun?) som oppfant Spotify. De 99 kronene jeg betaler i måneden for å høre på så mye musikk jeg vil er virkelig verdt det. Jeg har laget en ny spilleliste med oppdaterte sanger som jeg liker i nuet og tenkte jeg skulle tipse dere om et par-tre av låtene, er ikke det greit da? Litt oppfrisking i spillelistene våre slår aldri feil.

Den jeg hører aller mest på må være Naughty Boy ft. selveste Beyonce med Runnin' (loose it all), alt ved den sangen er bare perfekt, og har dere sett musikkvideoen? WOW, jeg elsker den ihvertfall, det er den videoen som ligger over om noen skulle være i tvil. Det er også et par andre sanger jeg hører mye på for tiden og det er No Wyld - let me know og Troye Sivan - FOOLS. Om det skulle være noe interesse for å se spillelisten min finner du den ved å trykke her. 

Emma

#musikk #spotify 

Hello October!

 • 01.10.2015, 15:30


Oktober, velkommen skal du være ♥ Høsten har allerede sneket seg inn på oss, men nå kan vi endelig si den er i gang for fullt. Hittil har 2015 bare flydd unna og jeg skjønner virkelig ikke hvor alle månedene og dagene er blitt av... Men vi får se på det positivt for det sier vell noe om at jeg har nok på agendaen, hehe. Høsten er en av mine favoritt årstider, man kan sitte inne med god samvittighet, pakke seg inn i store deilige gensere, myke pledd, se en film på Netflix og drikke en kopp kakao.. I dag har vært nok en dag som er blitt tilbragt på skolen, men nå er jeg endelig hjemme før det bærer videre på trening. Jeg har også begynt på et nytt prosjekt jeg vil vise dere senere, men nå må jeg virkelig gå.. Ønsker dere en fin kveld videre :-)

Emma

#høst #oktober 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits