Emma Hulleberg

Waffles for lunch

 • 27.11.2015, 14:35


Fredagen er godt i gang og i skrivende øyeblikk har klokken allerede bikket to. Jeg sitter fortsatt å gjør matteoppgaver og forbereder meg til eksamen, men tok et lite avbrekk for å lage meg en god lunsj. I dag var det vafler som fristet og vafler ble det, faktisk hele 5 stk. Om jeg får trykket i meg alle det tror jeg nok ikke, de er veldig mektige. 

Oppskriften gir ca. 5 vaffelplater. 

2,5 dl havremel· 0,5 ts bakepulver· 0,5 ts vaniljesukker· 2,5 dl ekstra lettmelk· 1 egg

Slik gjør du: Bland først alle de tørre ingrediensene i en passe stor bolle. Deretter blander du inn melken og egget. Til slutt steker du de i et vaffeljern. Ta på ønsket pålegg, du kan ha på hva som helst da de ikke er noe særlig søte. Vips så har du veldig gode vafler til enten frokost, lunsj eller kveldsmat. Mmm, nyt :-)

Emma

#vafler #lunsj #helg

Chloé EdT

 • 27.11.2015, 11:46


I går feiret jeg familiebursdag i den anledning at jeg fylte 20 år på onsdag (herregud jeg begynner virkelig å bli voksen?!). Av farmor og farfar fikk jeg denne nydelige parfymen og den dufter så godt, i tillegg er utseende på flasken helt smashing så denne skal få pryde baderomshyllen ♥ I kveld står julebord med mine fine kollegaer for tur og det gleder jeg meg til, men fram til det er det kun eksamensforberedelser.. Vi skrives i morgen, da skal dere få bli med på forberedelsene til feiringen av bursdagen med venner. 

Emma

Hvilken parfyme bruker du? Lik gjerne Facebook pagen min her.

Aladdin

 • 26.11.2015, 16:14


♥ 

Vi har kun hatt tre hele dager sammen, men jeg kan allerede føle hvordan du knytter deg til oss mer og mer for hvert eneste minutt. Vi knytter oss til deg også Aladdin, du er vår lille baby. Det er utrolig hvordan et så lite vesen kan ha en så stor og en så tydelig personlighet allerede etter kun ni uker ute i den store verdenen. Du er rampete, men snill og så glad hver gang du ser oss, du søker så mye kontakt og gir så mye kjærlighet- det er en grunn til at alle som har møtt deg har falt for deg. Du er en gledesspreder ut av en annen verden. Det gleder meg at du er her og vil være med oss i opp til 18 år. 

Emma

Har du et kjæledyr? Lik gjerne Facebook pagen min.

I diskusjoner er jeg...

 • 20.11.2015, 13:40


Når jeg kjører bil er jeg... som regel rolig i følge meg selv. Nå har jeg hatt lappen i 2 år så vil si at jeg begynner å bli litt erfaren og har en god forståelse ovenfor trafikkbildet. Spør du andre kan du kanskje få høre at jeg er litt hissig og utålmodig hehe, ups. 

Akkurat nå er jeg... skikkelig umotivert for å lese til eksamen. Jeg sitter også å klager og klager over den forbanna stortåa mi som er grusomt vond om dagen.

På matbutikken er jeg... den som aldri har en oversikt over hva jeg skal kjøpe og tar med meg det jeg tror jeg trenger. En gang i skuddåret har jeg kanskje med meg en handleliste, men det er sjeldent.. Dette er noe jeg må bli flinkere på, man kan jo spare så mye penger ved å bare planlegge litt

På snapchat er jeg... hun som kun sender grimasebilder av meg selv haha! Ellers legger jeg ut en del mystories av hva jeg driver på med, men det er bare en gang i blant når jeg faktisk gjør noe som er verdt å dele. #studentlivet #gravermegnedibøkerhverenestedag

På kjøkkenet er jeg... ELENDIG og veldig lite kreativ. Jeg har kommet meg en del fra jeg flyttet for meg selv, men det kunne fortsatt vært bedre. 

I telefonen er jeg... sjeldent. Jeg misliker sterkt å snakke i telefonen og blir ekstremt ukomfortabel- derfor sender jeg som oftest kun meldinger. Ringer jeg er det virkelig viktig. 

På kino er jeg... svært engasjert, lever meg så inn til de grader inn i filmen og gråter av alt, det er så irriterende og flaut haha! Jeg er hun som hulker og prøver å skjule det for de andre.

I diskusjoner... er jeg veldig sta. Innrømmer aldri at jeg tar feil selvom jeg kanskje vet at jeg gjør det. Jeg blir 4 år igjen.  

Emma

Fortell meg gjerne litt om deg selv, kan du kjenne deg litt igjen kanskje?

Julegavetips til ham

 • 17.11.2015, 10:31


Hei dere og god tirsdag ♥ Nå er det klart for runde to med julegavetips og denne gangen er det gaver til ham som står for tur. Personlig syns jeg det er veldig vanskelig å finne noe man kan kjøpe til enten kjæresten, brødrene, bestefedrene eller pappaen min og derfor ender jeg alltid med noe safe som en t-skjorte/skjorte eller andre liknende ting. Dette året derimot vil jeg bevege meg ut på nye arenaer, har jo ingen ting å tape, man kan jo alltids bytte eller hva? 


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Her har dere 9 tips og lenker til flotte julegaver.. Selv tror jeg at jeg skal klikke hjem noen av disse varene til julegaver. Jakken og klokken er helt perfekte i mine øyne, den grå ullgenseren liker jeg også. Hmm, jeg vil helst klikke hjem alt for så å gi til familien min. Kanskje kjæresten eller broren din er student? Da vil vesken eventuelt være den perfekte gave- hvem ville ikke bli glad for å ha kontroll på skolesakene sine på en plass? 

Håper dere fikk litt inspirasjon til herregaver, det gjorde ihvertfall jeg. Klem 

Julegavetips til henne

 • 12.11.2015, 20:27


Det er kun litt over en mnd til jul og for mange har kanskje julegavehandelen allerede startet. Jeg sier alltid jeg skal være ute i god tid, men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å være akkurat i siste liten i år akkurat som i fjor. Jeg tenker å ta for meg gavetips til herre og henne i to forskjellige innlegg, er ikke det litt bedre da? Jeg synes ihvertfall at da blir det mer oversiktlig og ryddig ;-) Shall we? 

1 // 2 // 3 

En pysjamas, duftlys, parfyme eller et gavekort hos hennes favorittbutikk vil aldri slå feil, så dette er absolutt noe jeg vil anbefale å kjøpe hvis du vil være safe. En god hudkrem/rens eller en smakfull te vil nok ikke slå feil an det heller.. Når det gjelder parfymer vil jeg anbefale å luske litt i skjønnhetsproduktene til kjæresten/søsteren/moren for å finne ut hvilke dufter som blir foretrukket. Hvis jeg skal komme med mer konkrete tips vil jeg foreslå D&G No.3, Chanel Change eller en annen litt lettere duft til de yngre, mens til mødre eller bestemødre ville jeg anbefalt en litt mer krydret som f.eks. Gucci Guilty. 

4 // 5 // 6

Håper dette innlegget var til hjelp for noen der ute og at julegaveshoppingen blir hakket lettere i år. Ha en fin kveld videre skjønninger ♥ Innlegget for julegavetips til herrer vil nok bli postet i morgen så stay tuned. 

Emma

#julegaver #nellycom #coverbrands

 

I eksamensbobla igjen

 • 11.11.2015, 13:44


God onsdag, nå er vi halvveis i uken allerede tenk det, det går jo så fort at jeg omtrent ikke rekker å henge med selv. Forrige uke leverte vi vår siste gruppeeksamen, etter det tok jeg langhelg og helt fri fra alt som heter pensum.. På mandag startet helvete igjen (unnskyld språket), det er hele 4 individuelle til jeg skal igjennom og nå er jeg så langt inn i denne eksamensbobla igjen at jeg syns synd på de rundt meg haha! Huffameien, men da vet dere hva som står på og hvorfor jeg ikke får oppdatert dere så ofte som jeg vil. Nå skal jeg fortsette å lese teori i bedriftsøkonomi og fylle hjernen for enda mer informasjon. Som dere kanskje ser under har jeg noen sider pensum jeg skal igjennom så jeg har bare å fortsette. Skrives senere. 

Emma

#utdanning #økonomi #forskning #salg

Things to do

 • 10.11.2015, 15:05


... BEFORE YOU GET OUT OF BED

Express gratitude

Stretch

Set your intentions for the day

Take a deep breath

Smile

Emma

Hjemmestrikk

 • 09.11.2015, 11:15


God formiddag Håper alle har fått en knall start på den nye uken vi nå er gått inn i. Dagen min består av kakao og forberedelser til individuell eksamen. Jeg har også på meg den nye genseren mamma har strikket til meg, den er bare så varm, komfortabel og myk, jeg får ikke sagt det nok- akkurat hjemmestrikket genser skal være. Jeg viste dere den knapt i går, men jeg syns den fortjener et helt eget innlegg med fokus på den hihi.

Litt senere i dag går tur til byen med kjæresten og da skal jeg prøve å få sneket inn noen outfit bilder til dere i samme slengen, deretter skal jeg på trening. På mandager er jeg alltid på Cardio Step & Strength på Elixia, syns denne timen er så bra- har du medlemskap på Sats Elixia syns jeg du burde teste den ut på ditt senter (eller et annet), hvis ikke kan du jo kanskje ta en prøvetime ;-)

Emma

#skappelgenser #mote 

Denne ukens...

 • 08.11.2015, 22:26


Håper alle har hatt en fin uke og en topp søndag, det har ihvertfall jeg. I dag er det jo farsdag, men siden pappa er på ferie har jeg tilbragt min dag hos mormor og morfar med familien min. Ellers har helgen bestått av jobb og avslapning før en ny ukestart i morgen. Men før jeg forteller alt her- la oss gå til den ukentlige oppsummeringen. Here we go.

Innkjøp

Jeg har ikke kjøpt noe særlig annet enn mat denne uken, men i dag var mamma endelig ferdig med Skappelgenseren min. Jeg er storfornøyd, bare se da- hun er råflink, er ikke rart jeg er fornøyd. Tusen hjertelig takk mamma ♥

Instagram

Ukens Instagram er @alexisren. Hun er særdeles nydelig og bildene hennes er fantastiske *hjerter i øynene*

Opptur

ENDELIG leverte vi vår siste gruppeeksamen, det føles helt fantastisk og jeg følte meg faktisk 10 kg lettere på sekundet den var levert, ord kan ikke beskrive hvor godt det var å få disse unnagjort.... Nå gjenstår "bare" de siste fire individuelle eksamenene før det er juleferie. 

Ellers har dagens besøk hos mormor og morfar i dag vært en opptur også, var så koselig å se igjen en del av familien og kunne klemme og kose på alle sammen. God mat, samtaler mellom alt fra a-å og rett og slett det å bare se de igjen. 

Wantie

Dere vet den grønne kjolen med sort mønster fra Balmain sin kolleksjon for H&M? Ja den ja, jeg har sååå lyst på den så om noen selger den i str. 36 ta kontakt hehe.. Den er også knallfin i svart. Tipper at jeg ikke er den eneste som syns disse kjolene var rålekre. Ellers er også den svarte og grønne fuskepelsjakken høyt oppe på ønskelisten, den er så fin!

Sang

Ukens sang må være Wildfire av Demi Lovato, den er amazing, jeg lover dere. Den har gått på repeat gjennom hele uken her i hus hvertfall. Klikk dere inn på YouTube, Spotify eller et annet musikkprogram dere bruker og virkelig lytt til denne sangen. 

Emma

#ukensomgikk #blogg #balmainxhm #instagram #skappel

Bloglovin

 • 04.11.2015, 20:51


Hei igjen, ville bare titte innom en gang til i kveld for å tipse dere om å følge meg på Bloglovin, det er bare å klikke på linken helt nederst i innlegget så kommer du videre til profilen min. Nå har jeg endelig fått satt meg godt plantet i sofaen, fått i meg en god middag og gjort ferdig dagens lekser- deilig følelse. Nå står litt kos med kjæresten og kveldens episode av Farmen for tur, hehe- er det bare jeg som følger med denne sesongen? Jeg heier på Charlotte og Marthe, hihi ♥

 Follow my blog with Bloglovin

Lillelørdag

 • 04.11.2015, 15:34Hei og god ettermiddag fra meg :-) Lillelørdag allerede, tenk det... Ukene flyr jo bare unna. Jeg ville egentlig bare oppdatere dere litt innimellom all eksamensskrivingen. Vi har akkurat levert den tredje av fire gruppeeksamener og det føles veldig godt og allerede i morgen leverer vi den siste. Jeg sitter enda på biblioteket på skolen og har ikke noe særlig tid til å oppdatere dere slik som jeg har lyst til så jeg beklager det. Men etter i morgen dere, da kan jeg begynne å oppdatere dere litt mer som normalt, imens håper jeg dere holder ut... Bildene over her er fra nuet- Macbook, skolepensum og notatblokker er det eneste jeg ser og har fokus på om dagen. Nå skal jeg prøve å tenke positivt og fortsette arbeidet. Ha en fin onsdagskveld, er bare to dager til helg nå. 

Emma

#eksamen #bachelor #markedsføring #salg #utdanning #karriere

Carli Bybel

 • 03.11.2015, 11:39


God tirsdag ♥ Har dere hatt en fin start på uken og den nye måneden så lagt? I dag tenkte jeg å tipse dere om denne dama, nemlig Carli Bybel. Er det flere som følger hun på Youtube eller? Det florerer av sminkevideoer, ulike tips til hårfrisyrer og noe trening og jeg elsker at hun er så blid og forklarer veldig bra det hun holder på med. Under her har jeg plukket ut mine to favoritt tutorials til dere og håper dere liker de like godt som meg.. Det er alltid godt med litt tips og triks å ha i sminkepungen er det ikke? Det syns ihvertfall jeg. 

Har dere hørt om Carli Bybel tidligere?

Emma

Ny måned, nye muligheter

 • 02.11.2015, 09:55


November, velkommen skal du være ♥ Tenk at elleve av tolv måneder allerede har gått? Det er helt utrolig hvor raskt tiden flyr.. Det er kun en måned til julen er her og det er faktisk under en mnd til jeg fyller hele 20 år, wow! I november har jeg mange planer og ønsker på lur, derfor jeg tenkte jeg skulle dele noen av de med dere i dag. En hvit vinter, varme boots og varme jakker, kosekvelder hjemme med de jeg er glad i... Ååå gi meg 


♥ Være godt nok forberedt til de individuelle eksamenene. Jeg hater følelsen av å ikke være godt nok forberedt og jeg det å føle seg usikker er det verste som finnes ♥

Være tidlig ute med julegaver ♥

Feire bursdag ♥

♥ Huske å ta et pust i bakken mellom alle slagene ♥

♥ Begynne på en god serie med kjæresten ♥

 

Hva er dine planer for november? 

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits