Emma Hulleberg

New Year's Inspo

 • 31.12.2015, 14:08
Emma

New Year's Eve

 • 31.12.2015, 12:30
. . . PREPARING FOR NEW YEAR'S EVE

I dag er det årets siste dag og jeg ser virkelig fram til et nytt år med nye muligheter, det skal bli fantastisk.. Jeg er så ferdig med 2015! I dag startet R og jeg dagen med å spise en god frokost og se på Home Alone som gikk på TV. Dagen i dag kommer til å gå i et så her er alt lagt fram og klart. Antrekk er tatt fram, maten skal straks lages og så er det bare å hoppe i dusjen og ordne seg før vi drar avgårde. Det blir et stramt tidsskjema, men det kommer til å bli bra uansett. Gleder meg til å feire det nye året med gode venner :-) 

Emma

Hva er dine planer for årets siste dag? Er du klar for et nytt år? 

Et nytt år, nye muligheter

 • 30.12.2015, 18:45


Hei dere :-) Et nytt år nærmer seg og det kan gi deg en hel del nye muligheter- grip dem! Jeg har satt meg noen nyttårsforsetter for det kommende året som jeg har tenkt til å dele med dere i dette innlegget. Det er ikke mange, men noen få mål som vil kreve litt mer av meg selv som person og noen som ikke krever fullt så mye av meg, men av lysten og viljestyrken min, hehe. 

♥ Det første jeg har tenkt til å starte dette året med er å kjøre stilen min helt ut. Jeg er meg, jeg har min stil og jeg elsker den. Jeg vil ikke lengre tenke over hva "alle andre" tenker om at jeg har på meg dette eller dette. Det er en dårlig unnskyldning og jeg godtar ikke lengre å tenke slik! 

♥ Dette året skal jeg også kutte ned på alt unødvendig sukker i hverdagen i minst 100 dager fra og med 1. januar. Det vil si ferdigmat/junk food og andre ikke fullt så sunne alternativer i hverdagen. Nå som jeg har sagt det i offentligheten håper jeg at det vil gjøre at jeg ikke gir opp når jeg kjenner cravingsene kommer snikende innover. Jeg håper også at dette vil hjelpe meg å nå målene mine med trening og kosthold enda bedre og raskere :-) Dette er året jeg skal komme i mitt livs form dere! Are you with me? 

♥ Våren 2016 er tiden jeg blir ferdig med det 2. av 3 år på høyskolen. Det kommende semesteret (januar-juni) har jeg valgfag og jeg skal gi jernet. Jeg skal ha to spennende fag denne våren, coaching og personalledelse og rekruttering, og jeg skal ha de beste resultatene det for meg er mulig å oppnå. Jeg skal være à jour med alle lekser, være forberedt til forelesninger og bidra til diskusjoner og drøftelser i timen. Tar jeg feil så ja ja, the show must go on. 

♥ Mitt siste nyttårsforsett er å være mer strukturert og planlegge dagene mine bedre, dette gjelder alt- måltider, skole, trening, jobb, handlelister, shopping, pengebruk osv. For at jeg skal få til dette har jeg gått til innkjøp av en personlig almanakk som jeg har designet selv på personligalmanakk.com, bare et tips til hva som kan gjøre det enklere å nå dette målet om dere har det samme nyttårsforsettet som jeg har. 

Emma

Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året? 

#nyttårsforsetter #2016 

Filmer å se i romjulen

 • 29.12.2015, 13:31


Romjulen for meg betyr filmtid og kos. I dette innlegget vil jeg derfor dele mine film favoritter med dere, så her får dere en god blanding av romantikk, komedie, action og spenning.. I fjor nyttårsaften lå jeg syk og da så jeg noen av disse, de holdt meg virkelig underholdt mens andre var ute på middager og fester. 

Home Alone // Red Riding Hood // Harry Potter

Dersom jeg måtte valgt en som absolutt må sees vil det være Red Riding Hood. Den er bare så bra og min favoritt skuespiller Amanda Seyfried er med som en av hovedrollene! Ellers har du standard filmene som Harry Potter, Home Alone, Pretty Woman og New Year's Eve som også slår godt an. Anbefaler deg egentlig å se alle dersom du har tid, hihi ;-) 

Sex & The City // The Vow // New Year's Eve // Pretty Woman

Emma

Har du sett disse filmene før? Hva pleier du å gjøre i romjulen?

#filmtips #romjul #nyttårsaften

Bestemors hage

 • 28.12.2015, 14:26


Snøen ligger enda på bakken, dette været gjør noe med meg altså! I dag dro samboeren til på jobb (ikke noe mer ferie på han hihi), mens jeg og Aladdin sov noen timer til. Denne ferien nytes virkelig til det fulle. Morgenkåpen og ullsokkene ble tatt på med en gang jeg reiste meg opp og deretter lagde jeg meg en deilig frokost og en kopp te, mmm. Til jul fikk jeg en frukt te kalt "Bestemors hage" og den er bare så god, om du er en te elsker slik som jeg er så anbefaler jeg deg den, du får tak i den hos Kremmerhuset :-) Nå skal jeg sette på den nyeste KUWTK episoden og legge meg under pleddet. Kjennes ut som at jeg brygger på noe igjen, så jeg får krysse fingrene for at jeg ikke blir syk nå rett før nyttårsaften og gjøre alle tiltak jeg kommer på for å forebygge sykdom.. 

Emma

Hva er dine planer for årets siste mandag?

Aladdins første møte med snø

 • 27.12.2015, 18:57


Jeg dåner... Har dere sett noe så vakkert? Lille nurket mitt♥ I dag våknet vi til snø og gjett om jeg var glad når jeg så den dale ned i enda noen timer. I tillegg har den lagt seg, håper den forblir en stund til. Selvom jeg lengter etter sommer vil jeg alltid ha litt vinter også. Aladdin har ikke før i dag opplevd annet enn regn og frost, så jeg tok på han jakken og gikk ut med han. Det første han gjør er å hoppe i snøen og stikke hodet ned i den, lo godt da ja! Han er bare så søt. Nå skal jeg være med søsteren til Roy for å ake, det blir gøy. 

Emma

Har dere snø der du bor? 

Den magiske skogen

 • 27.12.2015, 00:29


Nok et hyggelig middagsbesøk er over og det er straks 2. juledag også for denne gang. I dag var vi på middag hos R's foreldre med familie noe som var veldig hyggelig. Gårsdagen derimot ble kun brukt til å slappe av før det bar ut på byen senere på kvelden. Her i byen er det "tradisjon" å dra ut 1. juledag, men vet det er litt forskjellig rundt om i landet som vil si at noen drar ut i dag. 

For et par uker siden kjøpte jeg meg selv en gave. Jeg kjøpte meg faktisk en fargeleggingsbok og det er jeg så glad for i dag, den har blitt flittig brukt siden og kreativiteten har blitt satt litt på prøve. Love it! Det er virkelig deilig å koble av med noe annet enn teknologi en gang i blant, enten om det er med en bok, kort-/brettspill, fargelegging eller å faktisk ha en samtale med noen uten mobil eller data til stede. Bare prøv det! Jeg lover deg at du kommer til å slappe av på en helt annen måte.

Nå skal jeg lage meg en kopp te og sette på en julefilm, i morgen skal jeg jobbe så nå skal jeg nyte de siste timene med fri. Vi skrives senere :-) Ha fortsatt en fin jul. 

Emma

Hva har du gjort i dag? Hvordan liker du å koble av for og slappe av best mulig?

Merry Christmas

 • 24.12.2015, 14:30


God jul ♥ Håper dere nyter dagen og har hatt en fin morgen/formiddag fylt med deres egne tradisjoner. Her har vi sett på Tre nøtter til Askepott, spist en deilig frokost og åpnet julestrømpen. Julekjolen har jeg også funnet fram og under her kan dere se en sniktitt, har kun blitt brukt en gang så gleder meg til å ta den på igjen, den er jo sååå fin. I kveld går turen til tante og onkel med resten av familien, der skal vi spise masse god mat og åpne gaver og prate til krampa tar oss. Det blir hyggelig, jeg gleder meg :-) 

Ønsker dere alle en god jul og en fin julefering. Håper den blir akkurat slik dere ønsker. 

Emma

#julaften #jul #juleønsker #julemiddag

"Pottetrening"

 • 22.12.2015, 12:33


Og sånn går dagene våre. Løpe ut, tørke tiss, plukke avføring og skryte han opp i skyene for å gjøre sitt ute.. Det å få en valp stueren er virkelig utfordrende og en skikkelig tålmodighetsprøve, så vet dere det ;-) Ser virkelig fram til den dagen han er ren og har litt mer kontroll. Å ha en hund er ikke bare en dans på roser. Men nok om det. Hvordan står det til med dere? Nå er det bare to dager til julaften, har dere fått gjort alle forberedelsene dere har planlagt? Jeg vet ikke med dere, men jeg gleder meg helt sykt, jeg er akkurat som et barn når det gjelder denne dagen, hihi. Jeg har enda ikke funnet den perfekte julekjolen for i år så det blir spennende å se om jeg har noe å ha på meg. Om ikke blir det nok liv i leiren på grunn av en stk. frustrert Emma. Julegavene er også ferdig for i år, deilig! I ettermiddag står jobb for tur før jeg har fri i noen dager, det blir så godt å tilbringe de kommende dagene med familien og mine nærmeste ♥

Emma 

Er du ferdig med juleforberedelsene? 

Feriemodus

 • 21.12.2015, 13:19


God mandag :-) I går var det fjerde søndag i advent tenk det, dagene i desember har gått så utrolig fort. I dag er det bare tre dager til julaften og jeg er enda ikke ferdig med julegavene. Det vil si at jeg har noen hektiske dager i vente i tillegg til at jeg har begynt å brygge på noe, jeg våknet med en ufattelig hodepine, feber og kvalme i dag så dette kan jo bare gå en vei. Har vært syk hver jul de to siste årene, det er bare så typisk meg og mitt immunforsvar haha! Ellers er det helt fantastisk med ferie og jeg nyter det til det fulle, denne gangen har ferien vært sååå etterlengtet og jeg har hatt countdown siden slutten av oktober. Jeg er i skikkelig feriemodus om dagen, men julestemningen er enda litt fraværende. Jeg tipper den ikke er på plass før på julaften jeg. Snø, snø kom til meg.

Emma

Har du julestemning og er du ferdig med julegavene? 

#jul #julestemning #ferie

See you in September

 • 18.12.2015, 19:02


Hei igjen dere ♥

Både gruer og gleder meg til å dele dette med dere, men jeg får bare hoppe i det og satse på at Bieber fansene som kanskje ikke har fått tak i billett ikke slenger unødvendige kommentarer etter de som har det- som f.eks. meg. Herregud, tenkt det at billettene ble utsolgt på en drøy halvtime og vi klarte å få tak i tre stk. Gleder meg, skulle trodd jeg var 12 år igjen haha... Det blir spennende, vi får krysse fingrene for at han ikke forlater scenen denne gangen også ;-) Var på hans forrige konsert på Telenor Arena for noen år tilbake og da gikk det heldigvis fint, haha, jeg må le litt.

Emma

Skal du se #justinbieber i Oslo neste år?

Oh snap!

 • 18.12.2015, 18:22


Snapchat: emmahulle 

Hei, hvordan står det til med dere? Jeg har endelig den etterlengtede juleferien, men dagene har fortsatt vært hektiske.. Nå står forberedelser til julen og tid med familien høyt på prioriteringslisten. Onsdag kveld etter eksamen var det også julebord med klassen noe som var veldig hyggelig :-) Jeg hadde på meg paljettkjolen dere ser på de nederste bildene og den er fra Bik Bok, måtte kjøpte den samme dag da pakken min fra Nelly ikke rakk å komme før dagen etter.. Tenkte å vise dere innkjøpene ordentlig i løpet av helgen, men imens kan dere jo se en sniktitt på skoene under her.

Men over til hva dette innlegget skulle handle om. I dag tenkte å vise dere mine siste My Story bilder, er dette noe dere kunne tenke dere mer av? Eventuelt at jeg åpner My Storyen min for dere lesere? Isåfall legg igjen et lite pip så skal jeg vurdere det. 

// Nye sko, endelig kom de i posten // Kjæresteparet på tur // Nytt bilde ved siden av sofaen som passer til de andre i stuen//  Selfie på julebord // Selfie på Fridays // Julegaveshopping // Ferdig pyntet før julebordet med klassen stod for tur

Emma

#snapchat #blogg #selfie #julebord

Hva ønsker jeg meg til jul?

 • 16.12.2015, 18:00


Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften dere.. Stadig vekk tikker det inn meldinger om hva jeg ønsker meg til jul, og for første gang har jeg i år måtte tenke meg grundig om. Jeg er så heldig at jeg har det meste jeg trenger, men det er noe man alltid trenger er det ikke? Som for eksempel noe til hjemmet eller seg selv. At jeg faktisk kommer til å bruke gaven er viktig for meg og derfor behøver det ikke alltid være et produkt, men det kan være en tjeneste (ikke tjeneste i den forstand at noen gjør noe for deg...)- en tur, spa, venninnekveld, familiedag og bare å tilbringe dagen med de jeg er glade i. Så dere, i år har jeg satt en morgenkåpe, superundertøy, kosedresser og treningsklær høyt på listen. Selvsagt er det andre litt overfladiske ting også som sminke og parfyme hehe, det kommer en vell aldri unna. Typiske jenteting vil alltid falle i smak hos meg :-)

NLY Lingerie ? Calvin Klein ? Nike Air Force ? Voluspa ? Waffle Robe

Kanskje dette var noe til hjelp for deg der ute også? I såfall håper jeg det. En gang i blant kan det være like vanskelig å ønske seg noe som å skulle handle gaver til andre.. Det synes ihvertfall jeg. 

Emma

#julegaver #nelly #jul #blogg #tips #inspirasjon

 

Frost

 • 14.12.2015, 10:55


Altså.... Mine bønner er hørt dere. Frosten og kuldegradene sniker seg innpå oss mer og mer for hver eneste dag, og tenk om det kan være ihvertfall litt snø på julaften som bare er om 10 korte dager? Da blir jeg faktisk så glad for jeg kan ikke huske at det har vært snø på julaften på veldig lenge.. Om det isåfall ikke kommer snø så håper jeg det kan være slik så det hvertfall er litt hvitt ute og ikke regn/overskyet, det er så kjedelig det.God morgen forresten, eller formiddag er det vell nå da :-) Har dere fått en fin start på uken og den nye dagen? Jeg har allerede vært oppe en stund og lest og skrevet notater til onsdag, gleder meg så til å få det overstått at jeg ikke får sagt det nok. Dette semesteret har virkelig vært tungt med skikkelig tørre fag. Ja ja, vi får se positivt på det også vell? Jeg har jo lært masse nytt og det er aldri dumt!

Nå skal jeg runde av så det ikke blir for mye babling, jeg ville bare vise dere hvor pent det er ute nå.. Ha en fin mandag videre og gjør akkurat det du har lyst til. Vi skrives senere ♥

Emma

Hva skal du denne mandagen? 

#ukestart #mandag #vinter #jul  

Ukens oppsummering

 • 14.12.2015, 00:00


God kveld ♥ Håper alle har hatt en helt topp helg og en fin tredje søndag i advent. Tenk at nå er det kun en søndag til før julaften. Jeg vet ikke med dere, men tiden løper fra meg. Om få minutter er enda en uke avsluttet, og i morgen kan vi starte enda en uke med blanke ark og gjøre akkurat som vi vil, hvor fantastisk er det ikke å ha muligheten til det? Jeg føler meg hvertfall heldig. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om, ukens oppsummering. Shall we?

Ukens høydepunkt: denne uken har det vært flere oppturer. Jeg og R har vært sammen i hele to år, jeg har gjennomført 7 av 8 eksamener, jeg har fått handlet julegaver og jeg har kun hatt en eksamen til å fokusere på noe som er veldig deilig, jeg hater å jobbe dobbelt da jeg alltid begynner å blande temaer og definisjoner etc.. Noen som kjenner seg igjen? Haha. Et annet høydepunkt er at vi satt opp juletreet og Aladdin har lært seg kommandoene sitt og dekk. 

Ukens nedtur: ukens nedtur er det ingen tvil om... Jeg har hatt migrene og jeg har måtte tilbringe hver dag inne med lesing. 

Ukens Instagram: @lovisabarkman. No words needed, bare sjekk ut.. Klikker du på brukernavnet vil du komme rett til profilen hennes. 

Ukens innkjøp: dere får ikke se innkjøpene før pakken fra Nelly har kommet, men jeg kan ihvertfall røpe at det er et par sko og en kjole. Jeg har også kjøpt en del julegaver, deilig.. Håper jeg ikke ender opp like sen i år også, men kjenner jeg meg selv rett så blir det som i fjor og årene før der igjen. 

Ukens film/serie: denne uken har jeg hatt sååå lyst til å ha Sex & The City maraton, jeg elsker både filmene og serien. Etter siste eksamen på onsdag vet jeg hva jeg skal bruke tiden min på hvertfall ;-) Om du har noen film-/serietips rop ut, gjerne i sjangrene julefilmer, komedie, drama, romantisk komedie etc.. Kliss, kliss, kliss, that´s how we roll.

Ukens sang: denne uken er det to sanger som har gått på repeat og som jeg ikke har klart å få ut av hodet... Disse er Justin Bieber - Love Yourself og Astrid S - Paper Thin.

Ukens wanties: denne uken har jeg virkelig siklet etter et one-of-a-kind undertøysett til en ikke så altfor stiv pris. Jeg har enda ikke funnet et, men om noen vet om noen sider, utenom Nelly, så legg igjen en kommentar..  Jeg har også veldig lyst på "Candy K" fra Kylie Jenner's lip kit. 

Nå står sengen for tur... Helt utrolig hvor trøtt jeg er om kveldene, jeg har allerede duppet av 2 ganger på sofaen og da er det bare en ting å gjøre. Vi skrives i morgen, i mens håper alle får en fin start på mandagen og våkner opp uthvilte og klare for å gripe en ny dag.

Emma

Hva har du gjort denne uken? 

#ukensoppsummering #høydepunkt #innkjøp #astrids #justinbieber

 

Sunday inspiration

 • 13.12.2015, 17:12


Ingen tvil om hva slags humør jeg er i, i dag.. Jeg søker all mulig inspirasjon jeg kan få i alle mulige retninger, alt fra skjønnhet og mote til skole og quotes. Nå gjenstår det kun tre dager før jeg har juleferie og det blir sååå digg, imens er det bare å bite tennene sammen og komme seg igjennomGleder meg også til litt mer varierte innlegg og det tror jeg nok dere gjør også. Jeg venter forresten på en pakke fra Nelly og jeg ser frem til å vise dere, håper dere liker det jeg har klikket hjem like mye som meg ♥

Emma

#inspiration #blogg #sunday #fashion 

Things to remember...

 • 12.12.2015, 17:22


Dagens reminder... Nå skal vi snart begynne å lage middag, deretter er det tilbake til lesningen. Motivasjonen og inspirasjonen er litt fraværende i dag, skrives i morgen. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene de siste dagene, det setter jeg veldig pris på. 

Emma

#inspiration #thingstoremember #habits #vaner #motivasjon

Snart helg

 • 11.12.2015, 14:14


Hei fra meg og en litt trøtt gutt ♥ Nå er det fredag igjen og snart er det helg, i hvertfall for noen.. For meg står enda mer lesing og en søndagsvakt på jobb for tur, men jeg skal ikke klage. Til slutt vil det være verdt all strevet og alle timene med hodet ned i bøkene. I går tok jeg dagen fri fra lesing da jeg hadde eksamen og det var deilig, i dag derimot har det vært hardkjør frem til nå. I helgen skal jeg ta meg en etterlengtet treningsøkt, noe cardio blir det ikke da jeg har skadet stortåa og ikke fått surret meg til legen enda, men litt styrke på overkropp slår ikke feil det heller ;-) Deilig. Nyt helgen fininger. 

Emma

Hva skal du i helgen?

#helg #jobb #student #trening #styrke

Juletre og valp

 • 10.12.2015, 14:35


Hei, har dere en fin torsdag? Nå er det snart helg igjen, tenk det- tiden flyr unna i hui og hast. Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, hadde enda en eksamen i dag og den gikk overraskende bra, det gleder meg. Ellers satt vi opp juletre og pyntet til jul i går kveld. Det var jo en utfordring i seg selv da vi har en 11 uker gammel valp i hus. Om noen har noen tips til hva vi kan gjøre så han ikke biter i stykker de nederste greinene så rop ut. Jeg rakk å knipse noen bilder av han i action så over her kan dere få dere en god latter, hehe. Kjenner julestemningen smyger seg inn på meg om dagen, det eneste som mangler nå er snøen som daler ned på bakken, men det er nok litt for mye å be om når det enda er plussgrader. 

Emma

Har dere pyntet juletreet enda?

#juletre #valp #jul 

Nytt design

 • 09.12.2015, 14:38


Hei hei :-) Har dere hatt en fin dag så langt? De fleste av dere er vell på skole eller jobb enda, og jeg føler med dere, jeg sitter selv å leser for harde livet. I morgen står nest siste eksamen for tur og jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med denne at det kribler i magen. Men nok om det.. 

Mitt nye design er endelig på plass og jeg elsker det! Minimalistisk, rent, innbydende, elegant og klassisk, akkurat slik jeg ville ha det. KvDesign står for designet så er det avklart. Man sier at coveret ikke har så mye å si på en bok, men når det gjelder blogg syns jeg designet er like viktig som godt innhold i innleggene. Håper dere liker det like mye som meg. Jeg skal prøve å få laget en header, men først må jeg få tatt noen bilder jeg faktisk er 110 % fornøyde med, det skal litt til nemlig. Nå må jeg kaste meg rundt og jobbe med litt gamle eksamensoppgaver, blir spennende å se hvordan eksamensoppgaven i morgen blir seendes ut og om den faktisk er slik som foreleser hinter til. Vi skrives senere ♥

Emma

#juleferie #design #kvdesign #eksamen 

6 av 8

 • 07.12.2015, 14:59


SÅ dere, her har dere meg i nuet. Enda en eksamen er gjennomført og nå har jeg "bare" to igjen som skal krysses av på listen før jul.. Tenk det da! Når jeg ser tilbake på det har de siste faktisk gått veldig raskt, derfor tipper de to siste også kommer til å gjøre det. Vår neste eksamen er i Markedsundersøkelser. Gruppeeksamen gikk strålende i dette faget og resulterte i en A, så jeg har ganske høye forventninger til meg selv. Nå er det bare å øve øve øve så skrives vi senere og det handler forhåpentligvis ikke om skole og eksamen.. 

Beklager at det blir så mye prat om dette temaet om dagen, men det er kun det dagene mine består av, dessverre. Jeg gleder meg til den 16. desember for da har jeg siste eksamen og når den er ferdig har jeg juleferie noe som betyr at jeg kan oppdatere dere om litt annet enn bare skole, jeg skjønner at det blir kjedelig i lengden. Jeg har forresten et nytt bloggdesign på vei, det er sååå fint! Gleder meg til dere får se. 

Emma

Studerer du, evt. hva? 

#eksamen #student #salg 

Happiness is...

 • 06.12.2015, 17:53


God kveld :-) Har dere sjekket ut denne siden tidligere? Jeg fant den først nå etter å ha klikket meg igjennom bloggen til Kristin (Styleconnection) og må si at der var det mange små gleder jeg ikke har tenkt på tidligere, derfor tenkte jeg å dele noen av de med dere nå.. Shall we?

Happiness is...

a day at home with no plans at all

the taste of your favorite food

making up with your best friend after a bad fight

being so sleepy that everything becomes funny

a promise forever

surprising others

a wish that comes true

dancing your worries away

dreaming about you

the smell of fresh coffee

Emma

Hva gjør deg glad?

#lykke #blogg #glad #inspirasjon

2. søndag i advent

 • 06.12.2015, 13:59


God andre søndag i advent ♥ Har dere tent det andre lyset enda? Det har vi. Jeg virkelig elsker å tenne lys, det gir meg en så god følelse. Jeg teller ned til julaften hver eneste dag og det nærmer seg med stormskritt, tipper jeg ikke er den eneste :-) Jeg håper bare snøen kommer snart for det gir meg så ufattelig mye julestemning, men det lover dårlig... Når jeg stod opp i dag var det hele 10 varmegrader ute. Juletreet har vi planer om å sette opp neste uke etter julerengjøringen så tar vi julepynten litt etter litt. Jeg er spent på hvordan Aladdin kommer til å reagere på treet og julekulene som henger på. 


Allerede klokken 9 i dag var jeg oppe og hoppet fordi jobb stod for tur. En luftetur med Aladdin, et knekkebrød i magen og en ha det-suss senere var jeg ute av døren på vei til Elixia. Nå sitter jeg og kjæresten inne og slapper av, han med FIFA og meg med bloggen, om få strakser står pugging av notatene mine for tur. I morgen er det nest, nest siste eksamen for dette semesteret og jeg jubler inni meg av glede, denne ferien skal jeg ta med så god samvittighet. Snart slipper dere å høre på sytingen min hver eneste dag også, haha! Ville bare titte innom for å chatte litt med dere, håper dere får en fin søndag videre.

Emma

Hva skal du i dag? Teller du ned til julaften?

#advent #jul #eksamen #skole #utdanning

Favoritter

 • 05.12.2015, 13:05


Årstid: Sommeren helt klart. Mange plussgrader, lange sommerkvelder, fine sommerklær. Listen er lang dere. Jeg elsker sommeren.

Sang: Akkurat nå har jeg null låter på favorittlisten. Nå som desember har kommet går bare julelisten på repeat, men jeg kan jo dele min favoritt julesang som er Kurt Nilsen - Himmel på jord  Den er bare så.fantastisk.fin. 

Instagram: @alexisren.

Tid på døgnet: Hmm, denne har jeg ikke tenkt over før, men tror det må være ettermiddagen/kvelden. 

Blogg: Må jeg velge én, hehe? Jeg har nemlig to soleklare favoritter og det er Marthe Borge og Eirín Kristiansen

Dag: Lørdag! Da har faktisk helgen slått inn og man kan nyte den med god samvittighet. En kan gjøre akkurat hva man vil :-) Bortsett fra meg akkurat nå da, nå står eksamensperioden på og jeg har verken helg eller fridager før etter klokken tolv neste onsdag. 

Parfyme: Jeg har en ny favoritt i samlingen min og det er Chloé EdT. Den lukter bare SÅ godt. 

TV-program: Keeping Up With The Kardashians. Ekte reality søppeltv heh. Der har du meg. 

Sko: Hmmm, mine favorittsko må være de burgunderrøde over the knee bootsene fra Lene Orviks skokolleksjon. Jeg har de ikke selv, men fytti katta, de står høyt på ønskelisten. Synd de er så dyre. 


// Bilde lånt fra bloggen til Lene Orvik. 

Jakke: Min nye faux fur fra Selected Femme. Den er havgrønn (er det noe som heter det egentlig?) og den er fantastisk! Jeg har ikke tatt noen bilder av den, men Eirín K. og Emilie Tømmerberg har den samme, sjekk ut deres blogg. 

Veske: Av de veskene jeg har er Malene Birger favoritten, den går liksom til alt. En veske jeg ønsker meg er den klassiske Chanelen. 

Spill: Candy Crush. Jeg har bare så dilla at dere skulle visst. Det er grusomt. Jeg sliter nesten litt med å legge det fra meg når jeg skal gjøre lekser. 

Emma

#favoritter #leneorvik #bymalenebirger #selectedfemme #jul

A little bit of christmas

 • 04.12.2015, 11:43
Julen tror jeg må være min favoritt tid av året. Juletrær, lys, nissepynt (til en viss grad), svibler og julestjerner. Jeg kunne sikkert ramset opp i en evighet om hva jeg forbinder med julen. Gleder meg virkelig mye til å bli ferdig med eksamenene mine slik at jeg kan nyte førjulstiden og kanskje få litt julestemning jeg også. Er det en ting jeg er spent på er det hvordan Aladdin kommer til å reagere på juletreet, det er jo hans første jul ♥ Som dere kan se over har jeg gått til innkjøp av en svibel som kan få pryde det ene stuevinduet, gleder meg til den blomstrer og til jeg har fått funnet en vase som passer, i det andre vinduet står adventsstaken vår. Dette er koselig. 

Nå skal jeg fortsette med eksamenslesingen, på mandag står ny eksamen for tur og da er det salgsstrategier. Wohoo, snart en til å krysse av fra listen. Vi skrives senere, og nyyyt fredagen- det er snart helg :-)

Emma

#jul #helg #svibler #advent

8 ting jeg vil gjøre i desember

 • 03.12.2015, 16:00


I dag hentet jeg litt inspirasjon fra bloggen til Eirín og tenkte å lage min helt egen liste over hva jeg vil gjøre i desember, kanskje noen av punktene kan være til inspirasjon for dere? Jeg vet med meg selv at noen av disse punktene vil klare å dra meg igjennom et helvete med eksamener (unnskyld språket) de neste 13 dagene. Den 16. desember har jeg juleferie og da er det mye som står på planen. Jeg har verken tid eller mulighet til å gjøre noen juleforberedelser før den tid så det blir nok en sen julestemning på meg i år.. Livet som student as, ahh, godt det bare er et og et halvt år igjen.. 

8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

Bake julekaker som pepperkaker, krumkaker og kakemenn

Nyte julebaksten med god samvittighet

Dra på skøytebanen med venner/familie

Drikke kakao

Kjøpe julegaver til de jeg er glad i

Tenne et lys hver søndag i advent

Ta juleferie med god samvittighet etter å ha fullført mine siste eksamener dette semesteret. Viktig å gjøre så godt en kan, mer får en ikke gjort. 

Se på julekalendere og telle ned til julaften

 

Emma

Hva vil du gjøre i desember?

#jul #desember #advent  

50 Q&A

 • 01.12.2015, 16:26


1. Hvor gammel er du om 5 år? 25 år! Gleder meg ganske mye for da er jeg ferdig med utdanning og kanskje har jeg vært så heldig å fått meg fulltidsjobb også. Det er målet.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Lille Aladdin ♥ Jeg har ikke flere forelesninger og studerer derfor hjemme.. I kveld står jobb på planen. 

3. Hvor høy er du? 162 cm lav, hehe. 

4. Hvilken film så du sist? Jeg ser faktisk ikke så mye på film, men serier derimot er jeg storfan av. For tiden følger jeg med på den nyeste sesongen av KUWTK. 

5. Hvem ringte du sist? Kjæresten min ♥

6. Hvem ringte deg sist? Moren til kjæresten min.

7. Hva stod det på den siste sms?en du fikk? ?Moro".

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sms, helt klart. Synes det er rart og vil helst ikke at det skal være sånn, men liker virkelig ikke å snakke i telefonen. Haha!

9. Hva er ditt favorittsted? Hvis jeg skal velge mellom stedene jeg har vært må jeg si London. 

11. Når så du moren din sist? I går på Elixia. 


Fine mammen min, love you.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hmm... Det tror jeg må være Kurt Nilsen - Himmel På Jord. Julestemning ♥

14. Bor du med foreldrene dine? Nei.

15. Når våknet du i dag? Jeg sov til rundt klokken 8.. Da våknet jeg av at jeg fikk en melding og at Aladdin pep.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Hvem vet? Da er jeg 30 år og jeg håper at jeg har mann, kanskje barn, hus og en fast jobb jeg trives med. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Det husker jeg faktisk ikke. 

18. Hva fikk deg sist til å le? Da Aladdin fikk raptus og sprang rundt i hele leiligheten som en gal, haha!

19. Hva er din beste egenskap? At jeg bryr meg utrolig mye om de rundt meg. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er altfor dårlig til å holde kontakt med familien

21. Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover helst i undertøy. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2 når vi sover, 4 når sengen er redd opp. 

23. Hva liker du å trene? Holder meg mest til styrketrening, men i blant trener jeg cardio. Ellers pleier jeg å dra på visse gruppetimer på Elixia. 

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar MacBook Air som jeg bruker til alt, studier, blogg og surfing. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Foretrekker et par myke pusesokker :-D

26. Hva hører du på akkurat nå? Lyden av tastaturet og magen min som rumler, på tide med noe mat.. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg er veldig glad i all slags is egentlig. Er et is-menneske. 

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg liker veldig godt is/sorbet som sagt, eller en slags kake eller fondant. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Tror ikke jeg har vunnet noe stort annet en 25 kr på Flaxlodd. 

30. Liker du kaffe? Ren kaffe drikker jeg ikke, men mikser jeg med melk eller noe liknende blir det bedre. Favoritten min er mocca eller latte. Helst foretrekker jeg te. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller juice. 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs.? Mattelæreren jeg hadde 1. året på design & håndverk. Ellers likte jeg veldig godt mattelæreren på påbygg. 

33. Kan du spille poker? Nei?

34. Hva har du spist i dag? Polarbrød med skinke til frokost, det er vell det. Er altfor dårlig på å spise.  

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Ehhh... Tror kanskje det må være Gandhi. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Nrk Mp3.

37. Vil du ha barn? Ja, senere, men helst ikke før om noen år. Først vil jeg ha økonomien og utdanningen i orden. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk.

39. Sover du på en spesiell side? Legger meg alltid på venstre side av sengen, men ender opp med å legge meg i en knute rundt kjæresten. 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet! Å se på.. Livredd for fisk, maneter osv..

 

41. Hva bruker du helst penger på? Mat, klær eller sko. 

42. Hva er din favoritt mat? Tacoooo 

 43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Elsker KUWTK og søppeltv sånn generelt. Liker også veldig godt Okkupert på TV2 og Farmen.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Til helgen skal jeg ta det helt rolig også får vi besøk av noen venner på lørdag, da skal vi se på film og lage litt god mat.

45. Kan du stå på slalom? Ja, men det begynner å bli en stund siden sist nå. 

46. Hva spiser du for å kose deg? En god middag, frukt, grønnsaker eller litt godteri. Jeg elsker smågodt. 

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den helt vanlige ringetonen til iPhone.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? Hmm, jeg studerte egentlig for å bli frisør og det var det jeg hadde drømt om siden jeg var liten, men så begynte jeg på frisørlinja og etter et semester fant jeg ut at det ikke var noe for meg allikevel. Når det var tid for å søke linje siste året på vgs søkte jeg påbygg slik at jeg kunne få generell studiekompetanse. Nå er jeg på høyskolen og stortrives med studie jeg går på, i går fikk jeg til og med min første A! 

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En Coca Cola boks.

50. Er du sosial? Ja, men samtidig liker jeg å være i eget selskap. Jeg kan fint roe ned en helg og bare slappe av og ha me time. 

Emma

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits