Emma Hulleberg

Mine sommerplaner

  • 11.07.2016, 15:47


Sommeren er allerede godt i gang og vi er snart halvveis i juli-måned, tiden går så fort! Jeg har jo allerede vært en uke i syden, men enda en står for tur med kjæresten. Vi skal også en tur i dyreparken og på Kaptein Sabeltann show. Selvsagt er det mye mer som skjer, men mye av det blir tatt som det kommer- akkurat slik det burde ♥ Så, nå har jeg tenkt til å dele mine kommende planer for sommeren med dere. 


RHODOS
17. - 24. juli

Allerede til søndag reiser jeg og Roy på tur til Rhodos. Vi skal bo på et trestjerners hotell sentralt i byen nærme den vestre stranden, restauranter og shopping. Fra hotellet, det heter Majestic for de som skulle lure, er det også kort vei til koselige gamlebyen og havnen. SOM jeg gleder meg til å nye late dager på stranden, drinker, god gresk mat, sol og sand mellom tærne.  

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

DYREPARKEN I KRISTIANSAND
28. - 30. juliTorsdagen etter vi kommer hjem fra Rhodos går turen rett til Skottevik Feriesenter hvor vi skal bo i to dager. Grunnen til at vi valgte å bo her er rett og slett at vi kan ha med Aladdin og at familie skal være der samtidig. Når vi først er på sørlandet går jo selvfølgelig turen til dyreparken :-) Kvelden vi ankommer skal vi også på Kaptein Sabeltann show. Det blir gøy!

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

FINDINGS FESTIVAL 
19. - 20. augustBilde fra Google

Rett før skolestart står Findings på Bislett Stadion for tur og herregud (!!!) det kommer til å bli SÅ GØY. Alle artistene er dødsbra og jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg gleder meg til dette. Vi har ikke bestemt enda om vi skal bo på hotell eller hos ei venninne (spørs på plassen hehe) men slikt går alltid i orden. 

⋅ ⋅ ⋅ ⋅

I løpet av sommeren skal vi også arrangere en sommerfest hos oss, men dato er enda ikke fastsatt og alt som hører med må planlegges litt nærmere. Vi leier jo leilighet i et hus så litt av hvert må avklares med de også. Når høsten ankommer står siste året på Høyskolen Kristiania for tur og bacheloren nærmer seg med stormskritt. Men før det helvete slår løs står to konserter for tur, nemlig Justin Bieber og Selena Gomez. Fy søren for et år dere! Gleder meg til å oppleve dette, ta masse bilder, henge med venner og når det hele er over så kan jeg tenke tilbake på alle de fine minnene ♥

Hva er deres planer for sommeren? 

Dreaming of NYC

  • 21.06.2016, 12:18

Bilder hentet fra Pinterest

Hei dere♥ Lenge siden sist jeg publiserte et innlegg nå. Jeg lovte dere jo bilder fra familieturen til Rhodos, men da jeg verken husket kamera eller Macbook ble det litt vanskelig å få lagd noen gode blogginnlegg til dere. Jeg kommer heller tilbake med et oppsummeringsinnlegg senere og kanskje til og med en liten "guide" hvis det er av interesse. Om kun tre usle uker skal jeg til Rhodos igjen på kjærestetur og det blir helt fantastisk det også, kanskje det er flere av dere som skal reise dit samtidig? Anyways, vi skal ikke snakke om syden nå.. 

Jeg dagdrømmer hver eneste dag om New York og her forleden satt jeg å bladde gjennom Pinterest og kom over alle disse bildene. Er de ikke fine? Altså, når er det jeg skal komme meg dit lurer jeg på da. Shopping, Central Park, gule taxier, skyskrapere som strekker seg etter himmelen, mennesker overalt, subways (i den grad det kan bli sjarmerende haha)... I løpet av 2017 etter jeg har levert bacheloroppgaven skal jeg dra dit som belønning til meg selv, det syns jeg at jeg fortjener ;-) 

Har du vært i New York? 

Winter Wonderland

  • 21.02.2016, 21:20


W A L K I NG  I N  A  W I N T E R  W O N D E R L A N D

I helgen har jeg og R vært på Sjusjøen med familien min og i den anledning tok jeg disse bildene. Er de ikke fine? Lange sletter fylt med puddersnø som rekker deg til knærne og strålende sol. Denne helgen har vært helt perfekt og den beste på en god stund.. Familietid, god mat og drikke, lange og dype samtaler om alt og ingenting, brettspill og skiturer i den vakre naturen- kan det bli bedre? 

Nå går turen snart i seng. Jeg kjenner at det ikke blir så sent på meg i kveld, fjelluften gjorde noe med meg på denne turen, jeg er trøtt så raskt mørket legger seg. Jeg har vinterferie den kommende uken, men både jobb og eksamensøving står på planen. På fredag skal jeg ta opp en eksamen som jeg tok før jul noe jeg gruer jeg meg til, men det er bare to ting å gjøre- øve og tenke positivt ;-) God natt fra meg, så skrives vi senere.
 

3 av mine drømmedestinasjoner

  • 13.02.2016, 00:13


Innlegg inspirert av Marthe Borge

T H E  V I C T O R I A  F A L L S , z i m b a b w e  o g  z a m b i a 

Ai, ai, ai- har dere sett noe så fint? Naturen er så utrolig vakker og tenk alt av den vi ikke har fått sett (og aldri kommer til å få se).. Vi har fin natur i Norge også, men denne plassen slår meg hardt ned i bakken. Jeg må bare få reist hit og kjent på vannet og sett de sinnsyke fossefallene, ord blir fattige. 

W H I T E H A V E N  B E A C H , a u s t r a l i a

Lange, varme, solfylte dager langs denne hvite sandstranden. Tenk at dette stedet finnes? 

D A N X I A  N A S J O N A L P A R K , c h i n a

Altså fy søren dere, sjekk de fjella og den naturen da! Jordkloden er virkelig fantastisk. Dette stedet er virkelig en drøm og jeg må bare oppleve det, Danxia nasjonalpark befinner seg i Shaoguan i Kina. Bare å begynne å spare da folkens ;-) 

· · · ·

Nå er jeg dødstrøtt og skal hoppe til sengs. Dette har vært en lang dag og øynene faller mer og mer igjen for hvert eneste ord jeg skriver til dere. Fredager sovner jeg som regel alltid på sofaen, men denne gangen tenkte jeg å være føre var og faktisk gå å legge meg. I morgen tidlig står fotballkamp med kjæresten på planen og kanskje til og med litt trening på Elixia, vi får se. Ønsker dere alle en helt fantastisk helg og måtte dere få helgens ønsker oppfylt ♥

Bilder hentet fra Google

Byen som aldri sover

  • 08.10.2015, 17:06


Mange drømmer seg kanskje bort i varmere strøk og ønsker gjerne å reise til Maldivene, Mexico, Den Franske riviera etc. Misforstå meg rett, jeg liker også disse stedene, men først- først må jeg få reist fra meg i min drømmedestinasjon, nemlig New York. Jeg har aldri vært der, men Gud. Jeg drømmer meg bort hver eneste dag og hvis jeg ikke får bestilt meg en billett dit i nærmeste framtid tror jeg at jeg må legge meg noen andre planer. Jeg er redd jeg har høye forventninger etter alt jeg har lest, men jeg  vil kjenne lukten, følelsen som strømmer igjennom kroppen når du ankommer for første gang, jeg vil se alle menneskene, gå igjennom Central Park, oppleve vår, sommer, høst og vinter, Halloween og juletiden. Listen er uendelig. Jeg skulle gjerne hatt en periode av livet mitt der jeg faktisk bodde der, hvor fantastisk ville ikke det vært da? Ahhh ♥ Nei, nå er det snart på tide at jeg får tatt meg en tur dit vell.. Hva er din drømmedestinasjon?
#newyork #maldivene #reise

Emma

Mimretid

  • 18.08.2015, 20:25


Heihei :-) For kun et par uker tilbake i tid var jeg og Roy i Korfu på kjærestetur. Det var helt fantastisk og veldig, veldig varmt. Det var opp mot 40 grader hver dag, stekendes sol, krystallblått hav, hyggelige mennesker, et flott hotell (Apollo Palace) og mye god mat. Ingen ting å klage på rett og slett. Jeg lengter noe fryktelig tilbake, selvom det er fint vær her om dagen også... Det er liksom noe helt annet når man er i et annet land- på ferie. Jeg vet hvertfall med meg selv at jeg slapper av på en helt annen måte når jeg er bortreist. Her har dere et lite bildedryssHar du vært på ferie i år? 

#kjærestetur #ferie 

Min første tatovering

  • 23.07.2015, 20:24


Hei, hvordan går det med dere? Jeg har endelig ordentlig ferie (fri fra både jobb og skole) og det nytes for alt det er verdt. Om bare ni dager reiser jeg og Roy til Korfu. Gleder meg masse til en klissete kjæresteferie. Lange, late dager på stranden, bade i krystallblått hav, få en gyllen sommerbrun farge og bare nyte hver eneste dag i ferien. Se for dere det da, kommer til å bli fantastisk. Vi skal bo på Apollo Palace Hotel i Moraitika. Om noen har vært i Korfu og har noen tips, så kom gjerne med de. Jeg har også en annen "nyhet" å komme med. Jeg har endelig fått tatt tatoveringen jeg har ønsket meg i en evighet og syns den ble sååå fin. Jeg elsker den virkelig, bare se da


Ønsker dere alle en fin kveld videre. Klem <3

Bildedryss, Kristiansand dyrepark

  • 13.07.2015, 21:10


Håper manadagen har tatt dere godt imot og at dere er klare for en ny uke og nye dager du kan fylle med mange fine minner du kan ha med deg i lang tid fremover. Som nevnt tidligere på bloggen skulle jeg reise til Kristiansand sammen med kjæresten min og søsteren hans. Vi hadde en helt fantastisk tur og var veldig heldige med været :-) Dagen vi ankom sommerbyen skulle vi på Kaptein Sabeltann show på kvelden, mens dagen etter skulle vi være i selve dyreparken for å hilse på alle de fine dyrene. Jeg smeltet fullstendig og hadde lyst til å ta med meg alle hjem, selvom jeg vet det ikke er mulig hehe... Dagen etter dagen var det tid for hjemreise igjen selvom jeg gjerne skulle vært der i en hel evighet. Kristiansand er en vakker by med mye fint å se på og oppleve. Her har dere et bildedryss fra vi var i Dyreparken. 

Flere som har vært eller skal besøke Dyreparken i år?

#dyreparken #kristiansand #sommer #ferie

Mine must haves i reisevesken

  • 05.07.2015, 22:55


God søndag, fininger! Håper alle har hatt en fin uke og en super helg, unner dere alle alt godt. I morgen tidlig reiser jeg, kjæresten min og hans lillesøster til Kristiansand. I den anledning vil jeg gjerne dele min pakkeliste med dere. Jeg er litt distre av meg, så jeg er helt avhengig av å ha system og orden når jeg pakker, hvis ikke kan jeg skrive under på at jeg kommer til å glemme noe viktig. Alt jeg stort sett pleier å ha med meg på tur står på denne listen - superpraktisk - Hadde aldri klart meg foruten. Håper dette var til hjelp for noen. Klem <3 

#reise #kristiansanddyrepark #ferie

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits