Emma Hulleberg

Kylie cosmetics

  • 19.04.2016, 16:19


Processed with VSCO with hb2 preset

Hei og hopp, hvordan er det med dere i dag? Selv tror jeg at jeg begynner å bli småsyk med hodepine og feber, men etter noen runder Paracet føler jeg meg hvertfall litt bedre slik at jeg kan dra på jobb. Da jeg kom hjem fra skolen tidligere i dag ble jeg så glad når jeg så pakken fra Kylie Cosmetics i postkassen. Endelig! Denne har jeg ventet på og jeg gleder meg veldig til å teste glossen Literally som var den jeg bestilte. Kanskje noen av dere allerede har prøvd den eller et annet kit fra henne selv? Isåfall legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns om produktet (gjerne gjør det uansett, de er jo svært beryktede).

#kyliejenner #kyliecosmetics #kardashians

My skin care routine

  • 22.03.2016, 15:31


Alle prodyktene er kjøpt og betalt selv

Nok vann, søvn og et fornuftig kosthold vet vi alle er en del av nøkkelen til en vakker hud. Samtidig velger jeg å bruke produktene jeg nå skal vise dere for å hjelpe meg å bevare den huden jeg har nå og for å forebygge urenheter, fet hud og rynker.

M O R G E N

Om morgenen starter jeg med å skylle ansiktet i lunket-kaldt vann for å kvikne litt til. Deretter smører jeg inn ansiktet med kremen fra Biotherm for å gi huden  fuktighet, denne kremen skal også bidra med å styrke huden ♥

K V E L D

Når kvelden kommer fjerner jeg sminken med sminkeservietter fra Aquaderma for så å skylle ansiktet med vann. Når det er gjort renser jeg huden med en mousse (den lange, blå flasken fra Biotherm) og masserer den forsiktig inn i huden. Avslutningsvis fjerner jeg moussen med en våt klut for så å påføre den Aloe Soothing Night Cream fra The Body Shop. Når det gjelder kroppen smører jeg meg inn med Oil Therapy fra Biotherm, denne kjøpte jeg med meg på Taxfree i fjor sommer og det er fortsatt mye produkt igjen så den er veldig drøy i bruk.Som dere kanskje skjønner etter dette innlegget er jeg veldig glad i produktene fra Biotherm. Rensen er helt fantastisk, og kremen trekker seg godt inn i huden og etterlater den silkemyk med en duft av renhet. Bodylotionen lukter aprikos og dufter så sykt godt! De andre produktene lukter mer rent og friskt. Det er ikke sikkert disse produktene vil passe din hud og dersom du skal finne produkter vil jeg anbefale å få hjelp av noen som kan faget, det fikk jeg :-) Ansiktsproduktene er tilpasset en normal/kombinert hud dersom dere skulle lure på det.

#biotherm #skjønnhet #hudpleie

Chloé EdT

  • 27.11.2015, 11:46


I går feiret jeg familiebursdag i den anledning at jeg fylte 20 år på onsdag (herregud jeg begynner virkelig å bli voksen?!). Av farmor og farfar fikk jeg denne nydelige parfymen og den dufter så godt, i tillegg er utseende på flasken helt smashing så denne skal få pryde baderomshyllen ♥ I kveld står julebord med mine fine kollegaer for tur og det gleder jeg meg til, men fram til det er det kun eksamensforberedelser.. Vi skrives i morgen, da skal dere få bli med på forberedelsene til feiringen av bursdagen med venner. 

Emma

Hvilken parfyme bruker du? Lik gjerne Facebook pagen min her.

Carli Bybel

  • 03.11.2015, 11:39


God tirsdag ♥ Har dere hatt en fin start på uken og den nye måneden så lagt? I dag tenkte jeg å tipse dere om denne dama, nemlig Carli Bybel. Er det flere som følger hun på Youtube eller? Det florerer av sminkevideoer, ulike tips til hårfrisyrer og noe trening og jeg elsker at hun er så blid og forklarer veldig bra det hun holder på med. Under her har jeg plukket ut mine to favoritt tutorials til dere og håper dere liker de like godt som meg.. Det er alltid godt med litt tips og triks å ha i sminkepungen er det ikke? Det syns ihvertfall jeg. 

Har dere hørt om Carli Bybel tidligere?

Emma

Faux fur

  • 24.10.2015, 15:54


God lørdag ♥ Har dere hatt en fin uke? Håper den har vært bedre enn min ihvertfall. Denne uken har formen vært sjanglete, det har vært sene kvelder på skolen og mye stress. Uken hadde et høydepunkt på torsdag da vi fikk tilbake vår første karakter dette semesteret, vi fikk sååå mye bedre enn det vi trodde og da er virkelig alt arbeidet vi har lagt ned i oppgaven verdt det. Det var gøy. Tenkte kanskje jeg skulle lage et "studer smart" innlegg til dere senere, jeg har allerede begynt på et utkast, så da får vi bare se om det blir noe ut av det etterhvert. Men over til hva dette innlegget skulle handle om. 

Jeg kan helt ærlig si at det er ikke en dag jeg ikke er innom nelly.com. De har jo så mye fint og jeg elsker å drømme meg bort blant alle klærne, skoene, veskene og alt tilbehøret. Denne gangen har jeg plukket ut mine favoritter blant kategorien faux fur. Er det noe jeg er i mot er det pelsindustrien og derfor kunne jeg aldri, og jeg mener aldri, gått med en jakke av ekte pels. Har dere sett hvordan denne industrien foregår? Jeg blir direkte kvalm.. Men, jeg har ikke noe imot andre som bruker det, det er opp til hver enkelt person. Av den grunn er det fint at noen har kommet opp med denne brilliante ideen fuskepels, da kan vi som ikke vil bruke pels bruke "pels" også. For det er jo fint, det er det jo. Her har dere mine favoritter for høsten. 

her // her // her

her // her

Se så fine de er da, herregud jeg dør! Vil helst ha alle sammen haha... Og dere, dette er bare et innlegg jeg skriver frivillig, så nei jeg får ingen ting for å skrive dette. Jeg måtte bare dele disse produktene for fy søren altså, de ser bare så bra ut. Disse jakkene/ den vesten kan mikses med så mange materialer og du kan style de opp til fest eller ned til hverdag. Vet dere hva? Jeg må bare klikke hjem et par av disse før det blir for kaldt. 

Emma

#pelsindustri #pels #fuskepels #nelly #fashion #blogg #mote

Nytt fra Coverbrands

  • 08.10.2015, 12:43


Torsdag allerede? Dagene flyr virkelig unna, nesten så fort at jeg ikke rekker å henge med meg selv... Jeg er fortsatt syk og er hjemmeværende i dag også, regner med å være litt bedre i morgen så jeg er klar for skolen. I går fikk jeg endelig sminken jeg bestilte fra Coverbrands, og jeg var så spent.. Jeg har bestilt fra de før, men ikke sminke. Jeg er positivt overrasket så dette blir bra, riktig farge var det også ;-) Det var en foundation kost fra Real Techniques, en concealer kost fra Everyday Minerals, NYX Full coverage concealer og til slutt NYX HD Studio Photogenic Foundation (du finner produktet ved å klikke på navnet). Spent på å se om de holder det de lover, vil legge ut bilde med produktene påført senere, men akkurat nå egner ikke ansiktet mitt seg i offentligheten, haha! 


Nå skal jeg sette meg ned med litt Bedriftsøkonomi igjen og prøve å få gjort litt lekser, håper bare formen rekker til og jeg faktisk får gjort noe som er godt nok, hehe. 

Emma

Har du testet noen av disse produktene tidligere? Hva syns du? 
#coverbrands #makeup #NYX #blogg #skjønnhet

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits