Emma Hulleberg

Klatring på grensen

  • 13.07.2016, 17:08


God ettermiddag :-) Håper dere har hatt en fin onsdag så langt, det har ihvertfall jeg hatt. Jeg har nesten akkurat kommet meg hjem etter å tilbragt halve dagen på Klatring på grensen med den flotte og tøffe mammaen min. Vi fikk utfordret den fysiske formen vår og jeg fikk også testet hvor intens høydeskrekken min faktisk var og jeg kjente den noen ganger for å si det slik, haha.

Klatring på grensen er en av Skandinavias største klatreparker. Den ligger kun få minutter unna Svinesund, og har et bredt utvalgt av løyper både for store og små. Det finnes over ti løyper og noen av de er Grønn og grønn +, Blå og blå +, Lilla og lilla +, rød og til slutt sort. Dersom du har høydeskrekk slik som meg burde du absolutt dra hit om du har mulighet til det, man får virkelig utfordret seg selv. Takket være mamma har jeg fått testet mine grenser og når jeg ser tilbake på hva jeg har gjort nå er jeg så utrolig stolt. Kanskje skrekken for høyder til og med har blitt litt mildere? Vi får se når jeg skal tilbake for det skal jeg. Dette ga meg tidenes mestringsfølelse altså!

Vi kom oss gjennom begge de grønne og blå løypene, men i Blå+ sa det stopp for meg, men heldigvis klarte jeg å fullføre med litt støtte. I det ene hinderet (det verste i følge meg selv) måtte vi balansere over på en vaier mens vi kun kunne støtte oss på noen ringer og en annen vaier som hang og slang over oss. Man er jo selvfølgelig sikret og det går vakter rundt å passer på, men når du er minimum seks meter over bakken hengende mellom to trær føler man seg ikke høy i hatten haha. Det må ha vært litt av et syn når jeg stod midt ute på lina og var helt frosset fast... Mamma derimot, fløy lett som en plett gjennom alt sammen, det så hvertfall slik ut. Tøff dame, det må jeg si. 

Alt i alt var dette utrolig gøy og ikke minst utfordrende.. Hit MÅ dere dra altså! Og dersom du har høydeskrekk slik som er er du garantert ikke alene om det, vi møtte på hvertfall to andre med samme "problem". Man får en god innføring i hvordan utstyret funker av flinke instruktører, og før man blir kastet ut i jungelen med ulike hindre får man øve i en øvelsesløype. Nå skal jeg lese litt på Forbrukeradferd før Roy kommer hjem fra trening, jeg skal ta opp en eksamen rett før skolestart og da er det bare å øve... Ha en fin kveld♥ 

Har du noen gang klatret i en slik park før? Har du høydeskrekk? 

Lunchin'

  • 03.02.2016, 15:01


· · ·

L U N C H I N '  W I TH  M Y S E L F  &  I

YUM, dette var godt! Etter sist blogginnlegg har jeg sittet med forberedelser til bedriftsøkonomi-eksamen i slutten av februar, det er virkelig gørrkjedelig og ikke minst sykt vanskelig, men må man så må man, eksamen må bare gå bra. Når lunsjtid nærmet seg var det på tide å få i seg noe mat så da disket jeg opp et par speilegg til meg selv, mmm. Jeg er altfor dårlig til å få i meg mat så dette var et av nyttårsforsettene mine (bli flinkere til å spise alle måltider) og hittil har det gått bra, føles ut som om jeg begynner å få en ny rutine og kroppen setter virkelig pris på det :-) Nå er det tilbake til eksamenslesing så får dere ha en helt topp dag ♥ 

Ukens treningsplan

  • 25.01.2016, 14:13


Velkommen mandag! En ny uke betyr nye muligheter. Ovenfor kan dere se denne ukens treningsplan, forandringer blir det nok, men det er denne jeg kommer til å gå ut ifra. Jeg fikk noen tilbakemeldinger tidligere om at innlegg om trening, øvelser og planer var interessant så da er dette noe jeg kommer til å fortsette med- kanskje det til og med blir en fast spalte hver mandag? Hvem vet, jeg skal sette meg ned i kveld å planlegge ukene litt fremover da det er mye som skjer. I løpet av uken skal jeg prøve å få delt mine favorittøvelser med dere også, men kan ikke love noe. Dør av flauhet når jeg må ta bilder i studioet... Dagen i dag har bestått av leking med Aladdin og lesing da vi har undervisningsfri denne uken. Snart drar jeg til Elixia, men først skal jeg hive i meg denne digge lunsjen. Det er så mye mennesker på treningssenteret nå at man omtrent må stå i kø for å bruke apparatene! Et tips fra meg for å unngå alle menneskene er å dra på senteret før folk er ferdig på jobb/skole dersom du har muligheten til det, eller etter klokken 20- da begynner det som regel å minke med treningsentusiaster ;-)

Emma

Hva er dine planer for denne uken? 

#trening #kosthold #satselixia #blogg

Tilbake på skolebenken

  • 11.01.2016, 18:53


God mandag! Årets andre uke er i gang og det føles godt til tross for at ferien nå er over. Som jeg har skrevet i tidligere innlegg har vi valgfag dette semesteret og i dag startet jeg med valgfag én, coaching. Hittil virker det veldig spennende, utfordrende og praktisk noe som er veldig positivt, fram til nå har vi kun hatt teori, teori og teori noe som blir litt tørt i lengden. I kveld står trening for tur, jeg liker å trene på mandager da det gir meg en god start på uken og en motivasjon til å fortsette de resterende dagene :-) Senere tenker jeg å dele mine favoritt øvelser på trening med dere- hva tenker dere om det? Trening er en stor del av hverdagen min og jeg vil veldig gjerne kunne videreføre min treningsglede med dere. Legg igjen et lite pip dersom dette høres interessant ut.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Emma

#trening #kosthold

Treningsplan #1

  • 03.01.2016, 15:18


Søndag allerede? Har en følelse av at dette året kommer til å suse avgårde. For mange begynner kanskje skole og jobb i morgen, men så heldig som jeg er begynner jeg ikke før den 11. januar- det er så deilig det.

Som nevnt i innlegget om mine nyttårsforsetter skrev jeg at jeg vil gå i gang med en 100 dagers challenge som innebærer at jeg skal gå 100 dager uten å spise sukker. Jeg skal også være mer aktiv og trene minst tre ganger i uken, allikevel er jeg opptatt av at trening skal være gøy og ikke et ork. Dette begynner sammen med alle andre rutiner i morgen, mandag. Med dette skal jeg derfor dele min treningsplan for kommende uke i dag, søndag er jo den store planleggingsdagen. Kanskje er dette noe jeg skal begynne med fast hver søndag? Er dette noe som kan være interessant for dere å lese om? Isåfall legg igjen en kommentar :-)

Her ser dere min treningsuke, det vil også bli lagt ut noen innlegg om mat og oppskrifter på retter jeg lager- frokost, lunsj, mellommåltider eller middag. Nå er det skjerpings og jeg skal komme i mitt livs form. Denne gangen skal det klares! Er dere med meg?

Emma

#trening #kosthold #suntoggodt

Emma Hulleberg

Velkommen til min blogg :-) Jeg er en jente på 21 år og bor i Fredrikstad. Jeg studerer markedsføring og salgsledelse på Markedshøyskolen. Jeg blogger for det meste om mote, mat, min hverdag og trening. Håper du vil følge min blogg, legg gjerne igjen en kommentar eller send meg en mail om du har noen spørsmål. emmahulleberg95@gmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits